Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Baldur's Gate - Dark Alliance Ps2 játék PAL (használt)
Baldur's Gate - Dark Alliance Ps2 játék PAL (használt)
15 000 Ft

Baldur's Gate - Dark Alliance Ps2 játék PAL (használt)

Baldur's Gate - Dark Alliance Ps2 játék PAL (használt)
Baldur's Gate - Dark Alliance Ps2 játék PAL (használt)

Baldur's Gate - Dark Alliance Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
15 000 Ft
Részletek

A Baldur's Gate: Dark Alliance egy 2001 -es akció-szerepjáték / hack and slash videojáték, amelyet a Snowblind Studios fejlesztett PlayStation 2 -re és Xbox konzolokra. 

A játék a Dungeons & Dragons Forgotten Realms kampánybeállításában játszódik, és a játékmenet a Dungeons & Dragons 3rd Edition 2000-ben megjelent szabályain alapul . Ez az első videojáték, amely megvalósítja a játék valós idejű alkalmazását. új szabályok.  Ez egyben az első játék a Baldur's Gate sorozatban, amelyet konzolokra adtak ki , nem PC-re és/vagy Mac -re .

A Baldur's Gate: Dark Alliance egy valós idejű hack and slash / akciószerepjáték , 3D-s perspektívában , forgatható, háromnegyedes , felülről lefelé néző izometrikus nézetben . 

A játék elején a karakterstatisztikák előre be vannak állítva, a játékos három faj/ osztály kombináció közül választhat ; egy törpe harcos (Kromlech), egy emberíjász ( Vahn ) vagy egy elf varázslónő (Adrianna).  A játékos testreszabhatja karakterének statisztikáit azáltal, hogy tapasztalati pontokat szerez az ellenségek legyőzése során. Minden alkalommal, amikor a karakter szintje emelkedik, a szintnek megfelelő pontok járnak; azaz ha egy karakter a tizenkettes szintre emelkedik, a játékos tizenkét tapasztalati pontot kap, amit a karakter varázslataira és bravúrjaira költhet. A karakter minden négy szintje után egy képességpontot kap, amelyet a hat alapvető tulajdonság (erő, intelligencia, bölcsesség, ügyesség, alkat, karizma) valamelyikére költhet. 

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Black Isle Studios
Korosztály
15 éves kortól
Ár
15000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
584772
Hasonló termékek