Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Batman klasszikus figura 30 cm DC Store
Batman klasszikus figura 30 cm DC Store
12 990 Ft

Batman klasszikus figura 30 cm DC Store

Batman klasszikus figura 30 cm DC Store
Batman klasszikus figura 30 cm DC Store
Batman klasszikus figura 30 cm DC Store
Batman klasszikus figura 30 cm DC Store
Batman klasszikus figura 30 cm DC Store

Batman klasszikus fekete-szürke figura 30 cm-es méretben. Eredeti licenszelt DC Store termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

12 990 Ft
Részletek

Batman a DC Comics képregények egyik legrégebbi, és legtöbbet feldolgozott karaktere. A milliárdos Bruce Wayne gyerekkorában egy félelmetes traumán esik át. Egy denevérekkel teli barlangba kerül és minden bátorságát össze kell szednie ahhoz, hogy élve kijusson. A későbbiekben ez az élmény változtatja Bruce-t Batmanné... eltökélt szándéka, hogy álarcos szuperhősként fogja megvédeni Gotham city utcáit.

Batman az egyik leghíresebb és legismertebb szuperhős a DC Comics univerzumban. Ő a milliárdos üzletember Bruce Wayne, aki éjszakai szuperhős identitást ölt magára a Gotham City-ben, hogy harcoljon a bűnözés ellen. Itt van néhány fontos információ Batman karakteréről:

Eredet és háttértörténet: Batman szülei egy bűneset során haltak meg, amikor ő még gyermek volt. Ez az esemény inspirálta, hogy szuperhőssé váljon, és megtanuljon harcolni a bűnözés ellen. Wayne gazdag örökségből származik, és a vállalkozásait a város gazdaságának fejlesztésére használja fel.

Képességek és eszközök: Batman nem rendelkezik természetfeletti szuperképességekkel, de kitűnő fizikai kondícióban van, és számos különféle harci és detektív képességgel rendelkezik. Ő egy kiváló harcművész, mesteri kéz-láb harcos, és profi detektív, aki kiválóan tud elemzéseket és nyomozásokat végezni. Emellett számos speciális fegyverrel és eszközzel van felszerelve, például a Batmobile (a Batmobil), a Batarangok és a Grapple Gun (a kapaszkodó pisztoly).

Képviseli a sötét oldalt: Batman karaktere gyakran a sötét oldalt, a fájdalmat és a veszteséget testesíti meg. Gyermekkori traumái és bosszúvágya hajtják, és ő maga is sokszor küzd azzal a belső konfliktussal, hogy mennyire hajlandó átlépni az erkölcsi határokat a céljai érdekében.

Rogues' Gallery: Batman találkozik olyan hírhedt gonosztevőkkel, mint a Joker, a Kétarc, a Madárijesztő, a Pingvin és sok más karakter, akiket a rajongók a "Rogues' Gallery" néven ismernek.

Gotham City: Batman a Gotham City-ben tevékenykedik, ami egy sötét és kaotikus várost ábrázol a képregényekben. A város az erőszak, a bűnözés és a korrupt rendőrség körülményeivel küzd, és Batman a saját módján igyekszik rendet teremteni.

Batman karaktere számos képregényben, televíziós sorozatban, animációs filmekben és élőszereplős filmekben szerepelt. Ő az egyik ikonikus alak a szuperhős műfajban, és a karakter gazdag mélysége és komplexitása miatt számos rajongót vonz.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
DC Store
Korosztály
4 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
323882
Hasonló termékek