Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Batman mini figura
Batman mini figura
3 490 Ft

Batman mini figura

DC Batman jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Batman a DC képregények, filmek és más médiumok egyik ikonikus szuperhőse. A karaktert Bob Kane és Bill Finger alkotta meg, és először a "Detective Comics" #27-ben jelent meg 1939-ben. A Batman karakter Gotham City nevű kitalált városban él, és valódi neve Bruce Wayne.

A következőkben néhány fontos jellemzőjét és elemét sorolom fel Batman karakteréről:

1. **Eredettörténet:** A fiatal Bruce Wayne-t szülei brutális gyilkosságának szemtanújaként ismerjük meg. Ez az esemény indította el útján, hogy igazságot szolgáltasson, és felkészüljön a bűnözés elleni harcra.

2. **Szuperhős identitás:** Batman szuperhős maszkot, köpenyt és egyedi jelvényt visel, hogy elrejtse az igazi személyiségét. A Batmanként ismert karakter egy olyan alteregó, amelyet Bruce Wayne készített, hogy rettegést keltsen a bűnözőkben.

3. **Intelligencia és kitartás:** Batman nem rendelkezik szuperképességekkel, mint például a pókfonás vagy a szupererő, de kiemelkedő intelligenciája, detektív készségei és kitartása teszik kivételessé a bűn elleni küzdelemben. Ő a "világ legnagyobb detektíveje".

4. **Felszerelés:** Batman számos speciális felszereléssel rendelkezik, beleértve a Batmobile-t (Batmobil), a Batwing-t (repülő jármű), különböző bűnöző-ellenes eszközöket és egyedi ruházatát.

5. **Rogues' Gallery:** Batman ellenfelei közé tartozik olyan ikonikus gonosztevők, mint a Joker, a Two-Face, a Catwoman, a Penguin és a Riddler. Ezek a karakterek a Gotham City bűnös alvilágának részét képezik, és gyakran szerepelnek a Batman történetekben.

6. **Vonzalom a törvényhozókhoz:** Batman elkötelezett a törvény és az igazságosság mellett, de gyakran ellentmond az igazságosztályrendszer hagyományos módszereinek, és sajátos módokon küzd a bűn ellen.

Batman karaktere számos médiumban ismert, beleértve a képregényeket, tévésorozatokat és filmet. A karakter nagy hatással volt a képregényiparra és a szuperhős-műfajra.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Saturey
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
235673
Hasonló termékek