Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Bionicle Heroes Ps2 játék PAL (használt)
Bionicle Heroes Ps2 játék PAL (használt)
4 750 Ft

Bionicle Heroes Ps2 játék PAL (használt)

Bionicle Heroes Ps2 játék PAL (használt)
Bionicle Heroes Ps2 játék PAL (használt)

LEGO Bionicle Heroes Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött minőség. Angol vagy német borítóval.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.24.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.19.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
4 750 Ft
Részletek

A Bionicle Heroes egy 3D-s TPS videójáték. 2006 novemberében adták ki. A játék főszereplői a Bionicle 2006-os történetének fő karakterei, a Toa Inikák és a Pirakák. Azonban, mellettük találhatók még karakterek az előző évek történetéből is. A játékosoknak el kell pusztítaniuk az ellenfeleket és meg kell oldaniuk rejtvényeket annak érdekében, hogy előrehaladjanak, fejlesszék a speciális képességeiket, és jobb és halálosabb fegyvereket szerezzenek.

A játékosok egy ismeretlen hőst irányítanak, hogy megállítsák a gonosz Pirakákat, akik az Élet Maszkjának erejét használták, hogy a Voya Nui szigetének vadvilágát agresszív, gonosz lényekké változtassák. A hős képes viselni a Toa Inikák maszkjait annak érdekében, hogy felvegye azoknak a kinézetét és képességeit. A játékosok bármely összegyűjtött maszkok között tudnak váltani, de, ha elfogy az életük, az éppen viselt maszk elveszik, és újból meg kell találni, mielőtt a játékos az a Toa lehetne megint. Egy maszk összegyűjtése emellett visszatölti a játékos életét, még akkor is, ha az a maszk már megvan a játékosnak.

A játékmenet közben a játékosok Lego darabokat gyűjtenek különböző értékekben. Elég értékű Lego darab összegyűjtése feltölt egy mérőt, és aktiválja a "Hős Mód"-ot, ami arany színűvé változtatja a karaktert, sebezhetetlenné teszi és támadási bónuszt is ad. Egy pálya teljesítése után a Lego darabokat el lehet költeni tárgyakra és fejlesztésekre a játékon belüli Lego boltban. A játékosok tudják fejleszteni a fegyvereket a játék során, először a Toa Maták fegyvereivel kezdenek, amiket fel tudnak fejleszteni a Toa Metruk fegyvereivé, amit még tovább tudnak fejleszteni a Toa Inikák fegyvereivé. A páncélzat és a speciális képességek szintén fejleszthetőek.

Minden pályán vannak összeépítendő Lego darabok. Kettő fajtája van azoknak, amelyek aktiválása szükséges a továbbhaladáshoz: az egyiket csak Toa Hewkii tudja aktiválni, a másik, az arany szerkezetek aktiválásához bármelyik karakter jó, de Hős Módban kell lenni, bár, ha a játékos ezt csinálja, elveszti a Hős Módot, és több Lego darabot kell összegyűjtenie, hogy újra Hős Módba léphessen. Ezek mellett karakter-specifikus szerkezetek is találhatók, amik különböző bónuszokat nyújtanak aktiválásuk után.

A pályákon elszórva találhatók különböző "kaniszterek" (hosszúkás, Legóból összeépített tárgyak), amelyek bónuszokat adnak, ha összegyűjti őket a játékos: az összes ezüst kaniszter összegyűjtése egy pályán felold egy gyakori ellenfelet megtekintésre, míg minden összegyűjtött arany kaniszter felold egy összegyűjthető tárgyat megtekintésre. Minden normális pályán van öt ezüst kaniszter és négy arany kaniszter, a Piraka pályákon viszont csak négy arany kaniszter van. A főellenségek – a hét Piraka, a hat Rahkshi a 2003-as történetből, és a nagy karakterek (Nidhiki, Krekka, Roodaka, Sidorak, Brutaka és Axonn) – szintén felolhatók megtekintésre, amint el lettek pusztítva.

Összességében 25 pálya van és 19 főellenség. A pályák és a megtekinthető gyűjthető tárgyak mellett a játékosok felfedezhetnek egy Piraka Játszótérként nevezett bónusz területet, ahol a Pirakák sétálnak, miután a játékos elpusztítja őket a fő pályákon. A játékosok vásárolhatnak különböző tárgyakat is a Piraka Játszótérhez a boltból, és nézhetik, ahogy a Pirakák használják őket. Emellett még 3 bónusz pálya is elérhető vásárlásra, amelyekhez a Piraka Játszótérből férhet hozzá a játékos.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
LEGO
Korosztály
7 éves kortól
Ár
4750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
935934
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek