Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Black Ps2 játék PAL (használt)
Black Ps2 játék PAL (használt)
4 750 Ft

Black Ps2 játék PAL (használt)

Black Ps2 játék PAL (használt)
Black Ps2 játék PAL (használt)

Black Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött minőség. Angol vagy német borítóval.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
4 750 Ft
Részletek

A Black egy 2006 -os első személyű lövöldözős videojáték, amelyet a Criterion Games fejlesztett és az Electronic Arts adott ki . 2006 februárjában adták ki PlayStation 2 -re és Xbox -ra .

A Black több szempontból is mérföldkő volt az akkori konzolgenerációkra megjelent játékok között, ugyanis ez volt az első olyan fps játék, amiben rendkívül részletesen voltak a fegyverek ábrázolva, valamint a játékban használt elmosódási effektek és átvezető animációk is egyedinek számítottak.

A játékos átveszi az irányítást Jack Kellar felett, egy feketeopera-ügynök felett, akit korábbi küldetései miatt faggatnak ki, beleértve egy terrorista akciót. A játékmenet során a játékosok lőfegyverrel és gránátokkal szembeszállnak az ellenségekkel. A játék figyelemre méltó az erősen stilizált , mozi által ihletett akcióiról, valamint a hangminőségéről és a játék közbeni romboló hatásokról.

A játékmenet lényegében egy egyszerű első személyű lövöldözős játék . A játékosok egyszerre csak két fegyvert hordhatnak; ezért a fegyverek kiválasztásánál stratégiára van szükség, a fegyverek tulajdonságaiban eltérőek. A játékos gránátokat is hordhat, amelyeket fegyverváltás nélkül is el lehet dobni. A taposóaknák és gránátok idő előtt felrobbanthatók lövéssel.

A játék küldetésen alapul, minden küldetést egy videós jelenet választ el. Nehezebb nehézségek esetén több célt kell teljesíteni, mielőtt a játékos tovább tud lépni. Ezek az extra célok különféle titkosszolgálati dokumentumok, tervrajzok összegyűjtését vagy a környezet egyes részeinek megsemmisítését jelentették. Mindezeket a HUD színét megváltoztató hajkereszt jelzi, amikor a játékos az adott tárgyra mutat.

A célok sikeres teljesítése minden küldetés során az „Easy” feletti nehézségekben ezüstfegyverek (végtelen golyók) odaítélését és az M16-A2 (40 mm-es alátámasztott gránátvető tartozék) feloldását eredményezi, mint a kezdő alapértelmezett fegyvert végtelen 40 mm-es gránátokkal. Feloldott állapotban ezek a funkciók véglegesek, és nem távolíthatók el új történet elindítása nélkül.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Elektronic Arts
Korosztály
18 éves kortól
Ár
4750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
981996
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek