Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Boruto Uzumaki álló figura 15 cm
Boruto Uzumaki álló figura 15 cm
7 490 Ft

Boruto Uzumaki álló figura 15 cm

Boruto Uzumaki álló figura 15 cm. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  4 db
7 490 Ft
Részletek

Uzumaki Boruto a "Boruto: Naruto Next Generations" című anime és manga sorozat főszereplője. Boruto a népszerű "Naruto" sorozat főszereplőjének, Naruto Uzumakinak és feleségének, Hinata Hyugának a fia. Itt van néhány információ Uzumaki Borutoról:

Képességek: Boruto Uzumaki kiváló ninja képességekkel rendelkezik. Úgynevezett "Jougan" nevű titokzatos szemképességgel rendelkezik, amely különleges képességeket nyújt számára, például láthatja a chakraáramlást és észlelheti a veszélyeket. Emellett a "Rasengan" technikát is megtanulta, amely az ősapja, Naruto Uzumaki egyik leghíresebb technikája.

Személyiség: Boruto lázadó és független személyiséggel rendelkezik, és a sorozat elején ellentétesen viselkedik az apjával, Narutoval. Azonban az idő múlásával fejlődik és tanul a családja és barátai példájából.

Barátok és csapat: Boruto csapatának a "Team 7"-nek tagja, amelyben ő a csapatvezető, mint Sasuke Uchiha volt a korábbi Team 7-ben (a Naruto, Sakura és Sasuke csapatában). Csapattársai Sarada Uchiha és Mitsuki Orochimaru fia.

Cselekmény: A "Boruto: Naruto Next Generations" cselekménye Boruto körül forog, ahogy ő növekszik, és különböző kihívásokkal és kalandokkal szembesül a Naruto világában. A sorozatban olyan események és karakterek is megjelennek, amelyek az eredeti "Naruto" sorozatból is ismertek.

Fontos megjegyezni, hogy a "Boruto: Naruto Next Generations" sorozat folyamatosan fejlődik és bővül, és újabb információk és események is megjelenhetnek a karakterrel kapcsolatban a sorozat további epizódjaiban és fejezeteiben.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Egyéb
Korosztály
5 éves kortól
Ár
7490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
390589
Hasonló termékek