Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Burnout Paradise Ps3 játék

Cikkszám: 
234973
Külső raktáron
7 490 Ft
Részletek

Burnout Paradise Ps3 lemezes játék, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Burnout Paradise egy 2008-ban megjelent nyílt világú versenyzős videojáték, amelyet a Criterion Games fejlesztett és az Electronic Arts adott ki. A játék a Burnout sorozat ötödik része, és elérhető volt több platformon, beleértve a PlayStation 3, Xbox 360 és Microsoft Windows rendszereket, később pedig újabb platformokra is portolták, például a PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch rendszerekre is.

Játék Mechanikák és Jellemzők

Nyílt Világ: A játék Paradise City kitalált városában játszódik, amely egy hatalmas, szabadon bejárható terület. A játékosok szabadon felfedezhetik a várost, versenyeket kezdeményezhetnek, és különböző kihívásokban vehetnek részt.

Versenyek és Események: Számos verseny típus érhető el, mint például a hagyományos versenyek, időmérő kihívások, Road Rage (ahol minél több ellenfelet kell kiütni), és Stunt Run (ahol trükköket kell végrehajtani pontokért).

Szabad Játék: A játékosok bármikor megállhatnak és újraindíthatnak egy versenyt, vagy csak szabadon járhatják a várost, hogy felfedezzék a rejtett elemeket, például a plakátokat és kerítéseket, amiket áttörhetnek.

Multiplayer: A játék erősen fókuszál az online többjátékos módra, ahol a játékosok együtt versenyezhetnek vagy különböző kihívásokban vehetnek részt.

Remastered Változat: 2018-ban megjelent a Burnout Paradise Remastered, amely feljavított grafikával és minden korábban megjelent DLC tartalommal érkezett. Ez a verzió elérhető PlayStation 4, Xbox One, és PC platformokon, valamint később Nintendo Switch-re is kiadták.

Kritikai Fogadtatás

A Burnout Paradise a megjelenésekor pozitív kritikákat kapott, különösen a nyílt világú környezet és az addiktív játékmenet miatt. A játék gyors tempója, a látványos balesetek és a nagy szabadság, amelyet a játékosok élvezhettek, mind hozzájárultak a sikeréhez.

További Információk

Zenék: A játékban rengeteg licencelt zene található, ami hozzáad a játék atmoszférájához és az élményhez.

DLC-k: A játékhoz több kiegészítő tartalom is megjelent, beleértve új járműveket, motorokat és egy új térképrészt, Big Surf Island néven.

Összességében a Burnout Paradise egy innovatív és emlékezetes cím a versenyzős játékok műfajában, amely még ma is népszerű a rajongók körében a remastered kiadásának köszönhetően.

Adatok
Kategória:
Ps3 játékok (használt)
Gyártó:
Electronic Arts
Korosztály:
10 éves kortól
Ár :
7490 Ft.
Állapot:
Használt, újszerű
Raktár :
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Hasonló termékek
Burnout Paradise Ps3 játék
Burnout Paradise Ps3 játék
7 490 Ft
Webáruház készítés