Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Call of Duty 2 - Big Red One Ps2 játék PAL (használt)
Call of Duty 2 - Big Red One Ps2 játék PAL (használt)
5 990 Ft

Call of Duty 2 - Big Red One Ps2 játék PAL (használt)

Call of Duty 2 - Big Red One Ps2 játék PAL (használt)
Call of Duty 2 - Big Red One Ps2 játék PAL (használt)

Call of Duty 2 - Big Red One Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

A Call of Duty 2: Big Red One egy első személyű lövöldözős videojáték, amelyet a Treyarch és a High Voltage Software fejlesztett ki, és az Activision adta kiGameCube , PlayStation 2 és Xbox számára . Ez az eredeti Call of Duty 2 játék melléktörténeteugyanabban az évbenjelent meg PC-re és Xbox 360 -ra.

A Big Red One abban különbözik a Call of Duty franchise többi játékától, hogy egyetlen szövetséges alakulatra összpontosít a második világháborúban: az Egyesült Államok hadseregének 1. gyalogos hadosztályára , amely a Big Red One becenevet kapja , az egység javítása miatt. nagy, piros első számú. A játék a divíziónak az észak-afrikai kampányban való részvételét , Szicília invázióját , az európai Omaha Beach partraszállását és kelet felé való elmozdulását, valamint a Siegfried-vonal átlépését Németországba foglalja magában . Minden fejezetet a Military Channel korabeli felvételei zárnak, a beszéd pedig jóvoltából Mark Hamill (aki a The Big Red One című Sam Fuller -filmben tűnt fel), egy második világháborús dokumentumfilmet imitál .

Észak-Amerikában később a Call of Duty: Legacy című válogatáscsomag részeként adták ki csak PlayStation 2 -re . A csomagban a Call of Duty: Finest Hour és a Big Red One volt . A Collector's Edition Xbox és PlayStation 2-re is megjelent. 

Call of Duty 2: The Big Red Oneegy első személyű lövöldözős játék, amely egyjátékos történetmóddal és többjátékos móddal rendelkezik. A játékos egy Roland Roger nevű katona főszereplő szerepét tölti be a második világháború során a konkrét küldetések során az amerikai 1. gyalogos hadosztály szemszögéből. A játékos tud görnyedni és hason feküdni, és képes átlépni az alacsony falakat és egyéb akadályokat. Két lőfegyver hordható, melyek cserélhetők a csatatéren maradtakkal, és hordható mind a szilánkos, mind a füstgránát. A fegyver vas irányzékai segítségével pontosabban célozhatunk. A heads-up kijelzőn (HUD) lévő iránytű mutatja a szövetségeseket és az ellenségeket, valamint objektív jelzőket, amelyek jelzik azokat a helyeket, amelyeket a játékosnak el kell érnie, a védendő területeket, vagy az ellenséges ágyúkat vagy tankokat, amelyekre a játékosnak robbanóanyagot kell telepítenie a letiltáshoz. Egyes helyeken behelyezett fegyverek, például géppuskák és lövegágyúk állnak rendelkezésre az ellenséges erők kiszabadítására. Ezenkívül néhány küldetés a játékost egy tank irányítása alá helyezi. Az egyik küldetésben a játékos felveszi Roger bátyjának, "Stretchnek" a szerepét, aki egy legénység tagja.Az Egyesült Államok Hadseregének Légierejének B-24 Liberator , bombázóként és lövészként működik.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Activision
Korosztály
15 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
517916
Hasonló termékek