Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Castlevania - Lords of shadow Ps3 játék (használt)
Castlevania - Lords of shadow Ps3 játék (használt)
7 750 Ft

Castlevania - Lords of shadow Ps3 játék (használt)

Castlevania - Lords of shadow Ps3 játék (használt)
Castlevania - Lords of shadow Ps3 játék (használt)

Castlevania - Lords of shadow Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
7 750 Ft
Részletek

A Castlevania: Lords of Shadow  a MercurySteam és a Kojima Productions által fejlesztett akció-kaland videojáték , amelyet a Konami adott ki, és 2010. Október 5-én jelent meg PlayStation 3 -ra és Xbox 360 -ra . A PC -s verzió 2013. augusztus 27-én jelent meg.  A játék a Castlevania sorozat újraindítása. A középkori Dél-Európában játszódó történet Gabriel Belmont -ra összpontosít és az a törekvése, hogy legyőzze az Árnyak Uraiként ismert rosszindulatú rendet, és feltámassza feleségét. A játékos irányítja Gabrielt 3D-s környezetben, miközben közelharci készségekkel győzi le az ellenséget, és rejtvényeket old meg a játék során.

Gabrielt a Fény Testvérisége a Feledés Tójához küldi, ahol elhunyt felesége, Marie elmondja neki, hogy a Testvériséget alapító Szellemek azt mondták, hogy az Árnyak Urai ereje megmenti a világot.  Gabriel találkozik a Testvériségből egy Zobek nevű férfival, aki kijelenti, hogy néhány kiválasztott titokban tartott egy jóslatot, amely egy tiszta szívű harcosról szól, aki az Árnyak Urainak hatalmát fogja követelni a gonosz legyőzésére. Zobek azt mondja, hogy neki és Gabrielnek be kell lépniük a Sötét Nagyurak földjére, és meg kell szerezniük az Istenmaszk három töredékét, hogy újra egyesítsék a mennyeket a világgal, és Gabriel a maszk segítségével visszahozhatja Marie-t a halálból.  Gabriel legyőzi Cornell vérfarkasvezért ( Richard Ridings ) és a vámpírkirálynő, Carmilla ( Sally Knyvette  ) az Istenmaszk első két darabjáért utazása során, miközben megtudta, hogy egykor ketten voltak a Rend három alapító tagja közül, akik harcoltak a Sátán ivadékai ellen Isten javára. amíg át nem változtak a Szellemekké, akiknek ereje csak második volt Istennél. Miután felmentek a mennyekbe, maguk mögött hagyták sötét oldalaikat, akik az Árnyak Uraiként váltak ismertté...

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Konami
Korosztály
15 éves kortól
Ár
7750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
359056
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek