Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Csipkerózsika Auróra mini figura
Csipkerózsika Auróra mini figura
3 490 Ft

Csipkerózsika Auróra mini figura

Csipkerózsika Auróra mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A Disney által alkotott Csipkerózsika karaktere a Grimm testvérek "Csipkerózsa" meséjén alapul. A Disney Csipkerózsika-történetét 1959-ben mutatták be először, és az azóta eltelt évtizedek során vált ikonikus animációs filmmé. A főbb jellemzői a következők:

Csipkerózsika (Aurora): A főszereplő hercegnő neve Aurora. A név az égitestekről származik, ami egy utalás lehet a mesében szereplő "Alvó szépség" jelzőre. A film során álomban alszik hosszú éveken keresztül, mígnem egy herceg felébreszti.

A gonosz boszorkány (Maleficent): A történet gonosz figurája a gonosz boszorkány, aki egy átokkal sújtja Aurorát. A boszorkány a Disney-világ egyik leghírhedtebb és legikonikusabb gonosztevője lett.

A herceg (Prince Phillip): A film másik főszereplője a herceg, aki szerelmes lesz Aurorába. Ő az, aki karddal küzd meg a gonosz boszorkánnyal, hogy megmentse szerelmét.

A három jó tündér (Flora, Fauna és Merryweather): Aurorát három jó tündér neveli fel, akik a gonosz boszorkány átkával szemben védelmezik. Ők hozzák meg a döntést, hogy Aurorának a mese folyamán más néven kell élnie, és egy titkos helyen kell nevelkednie, hogy elkerüljék a boszorkány átkát.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
151026
Hasonló termékek