Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Csipkerózsika Auróra mini figura

Cikkszám: 
151026
Külső raktáron 3 db
3 490 Ft
Részletek

Csipkerózsika Auróra mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Disney által alkotott Csipkerózsika karaktere a Grimm testvérek "Csipkerózsa" meséjén alapul. A Disney Csipkerózsika-történetét 1959-ben mutatták be először, és az azóta eltelt évtizedek során vált ikonikus animációs filmmé. A főbb jellemzői a következők:

Csipkerózsika (Aurora): A főszereplő hercegnő neve Aurora. A név az égitestekről származik, ami egy utalás lehet a mesében szereplő "Alvó szépség" jelzőre. A film során álomban alszik hosszú éveken keresztül, mígnem egy herceg felébreszti.

A gonosz boszorkány (Maleficent): A történet gonosz figurája a gonosz boszorkány, aki egy átokkal sújtja Aurorát. A boszorkány a Disney-világ egyik leghírhedtebb és legikonikusabb gonosztevője lett.

A herceg (Prince Phillip): A film másik főszereplője a herceg, aki szerelmes lesz Aurorába. Ő az, aki karddal küzd meg a gonosz boszorkánnyal, hogy megmentse szerelmét.

A három jó tündér (Flora, Fauna és Merryweather): Aurorát három jó tündér neveli fel, akik a gonosz boszorkány átkával szemben védelmezik. Ők hozzák meg a döntést, hogy Aurorának a mese folyamán más néven kell élnie, és egy titkos helyen kell nevelkednie, hogy elkerüljék a boszorkány átkát.

Adatok
Kategória:
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Csipkerózsika Auróra mini figura
Csipkerózsika Auróra mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés