Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

DMC - Devil May Cry Ps3 játék (használt)
DMC - Devil May Cry Ps3 játék (használt)
5 750 Ft

DMC - Devil May Cry Ps3 játék (használt)

DMC - Devil May Cry Ps3 játék (használt)
DMC - Devil May Cry Ps3 játék (használt)

DMC - Devil May Cry Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.24.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.19.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
5 750 Ft
Részletek

Az egyszerűen csak DMC címet viselő játék, a Devil May Cry sorozat egyik spin-off, különálló része. 

A DmC: Devil May Cry a Ninja Theory által fejlesztett videojáték,amelyet a Capcom adott ki Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re. A játék nem kapcsolódik a számozott játékokban történt eseményekhez,mivel ez a franchise újraindítása.

A DmC: Devil May Cry egy újraindítás, amely megszakad a klasszikus sorozat folytonosságától, miközben hasonló témákat keres. Dante démonvadászként végzett hőstetteinek elején kezdődik, és klasszikus társához hasonló figurává való növekedését ábrázolja .

A történet Limbo Cityben játszódik , egy kortárs metropoliszban, amelyet az árnyékból titokban hatalmas démonok irányítanak, és az élet kényelmével manipulálják az emberiséget. Az agymosott társadalom peremén él Dante , egy jogfosztott fiatal, aki összetűzésbe került a démonokkal, akik folyamatosan vadásznak rá, és pokollá tették az életét, ameddig csak tudta. A játék eseményei beindulnak, miközben Dante két nőt visz vissza a Devil's Dalliance-ból a Bellevue Pier-nél lévő lakókocsijába. A piával fűtött promiszkuitás fergeteges éjszakája után Dante arra ébred, hogy egy fiatal nő figyelmezteti őt, hogy veszélyben van. Ahogy Dante kinyitja az ajtót, a lány elmagyarázza, hogy nyomot hagyott egy Hunter Demonnakkövetni, és Dantét ezt követően Limbóba hurcolják . Akrobatikus felöltözés után Dantét a lány kalauzolja végig a Bellevue Pier karneválján, aki Katként mutatkozik be, egy pszichés médium, aki Limbóban láthatja őt. Amikor legyőzte démonüldözőjét, „Sparda fiaként” emlegette Dante zavarára, és kigúnyolta a fiatalembert, hogy megtalálták. Miután visszatért az emberi dimenzióba, Kat megkéri Dantét, hogy jöjjön vele, és találkozzon a főnökével. Dante vonakodva elfogadja a javaslatot, hogy visszafizesse azt a segítséget, amelyet Kat adott neki a mólónál...

A harcrendszer némileg eltér a korábbi játékoktól. Nincsenek stílusok , de új támadási minták indíthatók a bal vagy jobb trigger gomb lenyomva tartásával. A játék továbbra is időalapú beviteli mechanikát használ a kombókhoz, összhangban a korábbi Devil May Cry játékokkal. A játék már nem használ "hard lock" rendszert Dante támadásaihoz. Mint ilyen, a játék egy szabadalmaztatott "Launch" gombot használ a "Lock-On + Back" támadásokhoz, mint például a High Time, és tartalmaz "Forward + Forward" mozgásokat a "Lock-On Forward" támadásokhoz, mint például a Stinger. A magas szintű játékképességek, mint például a Jump Cancel , még visszatérnek, valamint a Just Charges. Egy puha zár használatával Dante gyakran azt támadja meg, ami a legközelebb van előtte, de a játék által használt zárolás könnyen felülírható, ha a bal botot a kívánt cél felé billenti, miközben egy célkapcsolót is használhat. kulcs a hosszú távú célzáshoz. A harc másik új eleme az Input Buffering használata , amely kis mértékben megkönnyíti a folyamatos támadások végrehajtását.

A gömböket ismét jutalmazzák, ha ellenséget küldenek. A Vörös Gömbök újra szerepet töltenek be, mint a tárgyak vásárlására használt pénznem, míg a fehér gömböket most felhalmozzák, és Dante képességeinek és fegyvereinek fejlesztésére használják. A Style meter is javulást ért el, most egy pontszámot is felsorolt ​​a kombókba beépített lépésekkel együtt, így több visszajelzést ad a játékosnak. Maga a zene még enyhe háttérbeütésként is elkezdődik, egyre hangsúlyosabbá válik, gitárriffeket és még énekhangot is behozva, ahogy a játékos teljesítménye magasabb stílusfokozatot ér el, ahogy a régebbi rendszer D-től A-ig, sőt SSS-ig is eljut.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Capcom
Korosztály
16 éves kortól
Ár
5750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
921211
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek