Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Dark Souls Ps3 játék (használt)
Dark Souls Ps3 játék (használt)
14 990 Ft

Dark Souls Ps3 játék (használt)

Dark Souls Ps3 játék (használt)
Dark Souls Ps3 játék (használt)

Dark Souls Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

A Dark Souls akció-szerepjáték, melyet a FromSoftware fejlesztett és a Namco Bandai Games adott ki PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Microsoft Windowsra. A Dark Souls a Demon’s Souls című játék utódja és ezzel a második kiadott játék lett a Souls szériában. Amikor még fejlesztés alatt állt a játék, akkor Project Dark néven futott. A játék először Japánban lett kiadva 2011 szeptemberében, majd a Namco Bandai egy hónappal később az egész világban elérhetővé tette.

A játék meghatározó mozgatóeleme a világ felfedezése. A játék bátorítja a játékosokat, hogy figyelemmel haladjanak előre, tanuljanak a hibáikból és alternatív részeket fedezzenek fel a világból. A Dark Souls egy nagy és nyílt világban játszódik, melyet egy központi helység köt össze (Firelink Shrine). A játékosok tetszőlegesen vándorolhatnak a nagyvilágban és fedezhetnek fel alternatív utakat az új területekhez. Viszont vannak olyan helységek a világban ahova vannak követelmények a bejutáshoz.

A Dark Souls kegyetlen világában egyféle könnyítő elemként és ellenörzőpontként (checkpoint) működnek a kisebb tábortüzek, amelyek mellett a játékosok megpihenhetnek és visszanyerhetik az elvesztett életerejüket és újratölthetik gyógyital flaskáikat. A tábortűz ugyanúgy funkcionál egyféle fejlődési pontként mivel a játékosok itt elkölthetik a begyűjtött pontjaikat (lelkeket), hogy tovább fejlesszék és erősítsék a karakterüket. De mindennek ára van, és azért cserébe, hogy a játékos visszatöltse életerejét és frissen indulhasson útnak, egy ilyen tábortűz használata minden ellenséget (kivéve fő, és kisebb főellenséget) feléleszt, és ismét le kell küzdeniük őket hogy tovább juthassanak.

A játéknak ez a része az, ami igazán elkülöníti egy hagyományos szerepjátéktól mivel a Dark Souls világába úgy lép be egy játékos, hogy nagyjából semmi tudása sincsen a történetről, semmi célja sincsen és nem tudja, hogy mi is lenne a feladata. Mivel a játék nem meséli el a történetet a játékosoknak, így csak azok érthetik meg igazán, akik foglalkoznak is vele. A történet úgy épül fel a játékosokban, hogy meghallgatják a különféle játékban elhelyezett karaktereknek a mondandóit, akik mesélnek magukról és történeteket mondanak a játékosnak, minden tárgynak van egy leírása melynek az elolvasásával többet tudunk meg annak eredetéről, használatáról és fegyverzet esetén annak eredeti használójáról.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Bandai
Korosztály
16 éves kortól
Ár
14990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
912627
Hasonló termékek