Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Darkwatch Ps2 játék PAL (használt)
Darkwatch Ps2 játék PAL (használt)
28 990 Ft

Darkwatch Ps2 játék PAL (használt)

Darkwatch Ps2 játék PAL (használt)
Darkwatch Ps2 játék PAL (használt)

Darkwatch Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőségben.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

28 990 Ft
Részletek

A Darkwatch: Curse of the West (A nyugat átka) egy 2005 -ös első személyű lövöldözős videojáték PlayStation 2 -re és Xbox -ra . A High Moon Studios (korábban Sammy Studios ) fejlesztette ki, ésaz Egyesült Államokban a Capcom , Európában és Ausztráliában pedig a Ubisoft adta ki.

A játék keveri a western , a horror és a steampunk műfajokat, és Jericho Cross történetét meséli el, a 19. század végi American Frontier törvényen kívüli fegyveresét , akit vámpírrá változtatott , és erőszakkal beszervezte a szörnyvadász titkos szervezet, hogy harcoljon a  természetfeletti erők ellen.

A Darkwatch általában pozitív kritikai fogadtatásban részesült, különösen a viszonylag egyedi horror nyugati környezet és művészi érdemei miatt. A játékot kiterjedt promóciós kampány kísérte, és a tervek szerint egy új média franchise első része lett volna , de a folytatást 2007-ben törölték, és a filmadaptáció továbbra is a fejlesztési pokolban maradt .

A Darkwatch egy hírnévrendszerrel is rendelkezik, amely a játékos karakter Jericho kezdő, semleges vámpíros képességein kívül a "Blood Shield" (regeneráló erőtér), a "Vampire Jump" (egy kettős ugrás , amely bármikor megszakítható) és "Blood Vision" (az ellenségeket és tárgyakat kiemelő hőlátás rendszere, amely zoomként is működik). A játék során Jericho több választási lehetőséggel találkozik a jó vagy a rossz között, lehetővé téve a játékos számára, hogy az általa meghozott döntések alapján válasszon olyan erkölcsöt, amely Jerikónak új erőket, úgynevezett "Brands"-okat adományoz. A jó út képességei a "Silver Bullet" (amely a játékos fegyverei több sebzést okoznak), a "Fear" (összezavarja a kisebb ellenségeket), a "Mystic Armor" (egy extra pajzsrendszer) és a "Vindicator" (villámcsapások, amelyek elpusztítják az összes közeli ellenséget ). A gonosz hatalmak a "Blood Frenzy" (mentességet biztosít a sebzés és a rendkívül erős közelharci támadások ellen), a "Turn" (az élőhalott ellenségek szövetségesekké alakítása), a "Black Shroud" (életerő ellopása a közeli ellenségektől) és a "Soul" Stealer" (a közeli ellenségek elpusztítása és lelkük ellopása).  Az erők korlátozott ideig aktiválhatók, amikor a HUD vérrúdja , amely a megölt ellenségek lelkeinek összegyűjtéséből táplálkozik, teljesen megtelt.

A nappali órákban Jericho erői elfogytak, így normális emberként kell harcolnia, sokféle fegyvert használva, a Darkwatch szabványos, 24 lövéses Redeemer kézifegyverétől a robbanónyilakat kilő számszeríjig és egy rakétavetőig. valamint közelharc.  Egyes küldetések során Jericho vezethet egy Gatling fegyverrel felszerelt Coyote Steamwagon járművet; vagy egy ló perspektívát vált a harmadik személyű nézetre. A lovaglóvasúti lövöldözős sorozatok során Jericho korlátlan mennyiségű lőszert és nagy támadási sebességet kap, azon az áron, hogy csak a Redeemert használhatja.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Ubisoft
Korosztály
18 éves kortól
Ár
28990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
881685
Hasonló termékek