Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Dead Space 2 Ps3 játék (használt)
Dead Space 2 Ps3 játék (használt)
7 750 Ft

Dead Space 2 Ps3 játék (használt)

Dead Space 2 Ps3 játék (használt)
Dead Space 2 Ps3 játék (használt)

Dead Space második része Ps3 konzolokra, használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
7 750 Ft
Részletek

A Dead Space 2 egy külső nézetű akció-horror játék, a 2008-as előd, a Dead Space folytatása. A Visceral Games fejlesztette és az Electronic Arts adta ki 2011-ben. Európában január 28-án jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is. A játék a Visceral engine-t használja.

A játék főszereplője Isaac Clarke, a CEC szervezet mérnöke. Szellemi leépüléssel (demencia) küzd, amit a közelben lévő ún. Marker okoz. Ha nem semmisíti meg a Markert, a betegség megöli őt. Hangja és arca Gunner Wright. Hans Tiedemann a Sprawl űrállomás igazgató, Isaac ellensége, arca és hangja Lester Purry. Segíti Isaacet Ellie Langford, aki a CEC szervezet nehéztüzérségi pilótája, Sonita Henry alakítja. Egy ideig a főhős mellett áll Nolan Stross, aki Isaachez hasonlóan demenciával küzd, később Isaac végez vele. Curt Cornelius a hangja és arca. Szintén csak egy ideig áll Isaac mellett Diana Le Guin, aki később meghal, mikor elárulja a főszereplőt. Tahyna Tozzi játssza. Isaac hallucinációinak kivetülése Nicole Brennan, Isaac halott barátnője. A sors fintora, hogy Tanya Clarke alakítja.

A játék egy TPS (Third Person Shoter) játék, azaz külső nézetű. Alap kameraállásból a főszereplőt, Isaacet jobb oldalról, hátulról látjuk. A játékadatokat tartalmazó értékeket (például lőszer, életerő) Isaac speciális ruhájáról lehet leolvasni. A hátán lévő csík (RIG) jelzi az életerőt, a fegyverek töltényeit pedig maga a fegyver vetíti elénk egy hologram formájában. A játékban főleg nem harci fegyverekkel kell játszanunk, hanem inkább egy bányászhajóra jellemző "szerszámokat" állíthatunk szolgálatunkba. A játékmenetben gyakran találunk lőszert, de ilyet boltokban is vehetünk, amelyek szerte-szét vannak az állomáson. Az ellenfelek likvidálásánál nem a hagyományos test- illetve fejlövés a hatásos, hanem a végtagjaiktól kell megfosztani a különösen agresszív létformákat. A történet folyamán gyakran kerülünk nullagravitációs környezetbe, ahol a ruha csizmáinak hála repülni is tudunk. Ki is kerülhetünk a világűrbe, de akár a hajóban is megszűnhet az oxigén-ellátás. Ekkor egy kis oxigén-utánpótlást kapunk a ruhántól, de ez nem hosszú életű. Ruhánkat és fegyvereinket a játék során fejleszthetjük. A cél, hogy élve kijussunk a bázisról és közben megtudjuk, hogy mi is történt ott.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Elektronic Arts
Korosztály
18 éves kortól
Ár
7750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
209632
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek