Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Dead Space PS3 játék (használt)
Dead Space PS3 játék (használt)
7 750 Ft

Dead Space PS3 játék (használt)

Dead Space PS3 játék (használt)
Dead Space PS3 játék (használt)

Dead Space PS3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
7 750 Ft
Részletek

A Dead Space (Holt űr) külső nézetű túlélő-horror játék (horror-TPS). A Visceral Games fejlesztette és adta ki 2008-ban. Európában november 24-én jelent meg PC-re. A játék a Godfather engine-t használja. Megjelent PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is.

A játék és folytatásainak háttértörténete sajátos választ ad az elméleti biológiában és csillagászatban Fermi-paradoxonként ismert rejtélyre.

Valamikor a távoli jövőben a USG Ishimura nevezetű óriási bányászhajóval megszakad minden kapcsolat. Egy jóval kisebb űrhajót küldenek utána, hogy segítsenek a bányászhajó legénységének kijavítani az esetleges problémákat. A szervizhajón van Isaac Clarke mérnök, Kendra Daniels számítógép-specialista, Zach Hammond hajókapitány, továbbá két pilóta.

Isaac nagyon várja a találkozást a bányászhajóval, ugyanis a hajón van barátnője, Nicole Brennan orvos. Amikor megpillantják a hajót, az teljesen sötét, nincs kivilágítva. Hívják a hajót, de az nem válaszol. A csapat bekapcsolja az automatikus landolórendszert, de majdnem lezuhannak, mert a USG Ishimura leszállórendszere nem működik. Leszállás után megállapítják, hogy a hajó üres, elhagyatott. Ám egyszer csak nyálkás idegenek végeznek a két pilótával, azonban Isaacnek, Kendranak és Zachnek sikerül elmenekülnie. Közben egyetlen menekülő járművük használhatatlan lesz, így a csapat egyetlen választása, hogy életet lehelnek a roncsba, ám ezt egy csapatnyi idegen mutáns akadályozza.

A játék egy TPS (Third Person Shoter), azaz külső nézetű. Alap kameraállásban a főszereplőt, Isaacet jobb oldalról, hátulról látjuk. Ilyen fajta irányítás ritka a túlélő-horror kategóriában. Hasonló irányítású játék a Batman: Arkham Asylum. Szokatlan továbbá a HUD is (játékadatokat tartalmazó kijelző, például lőszer, életerő). Nem a képernyő jobb vagy bal alsó sarkában van például az életerő, a lőszer stb, ezen adatokat ehelyett Isaac speciális ruhájáról, az EIK-ről lehet leolvasni. A hátán lévő csík jelzi az életerőt, a rendelkezésre álló lőszert pedig maga a fegyver vetíti elénk egy hologram formájában. A játékban kevésbé fegyvereket, sokkal inkább egy bányászhajóra jellemző "szerszámokat" állíthatunk szolgálatunkba. A játékmenetben gyakran találunk lőszert, de ilyet boltokban is vehetünk, amelyek szerte-szét vannak elszórva a hajó fedélzetén. Az ellenfelek likvidálásánál sem a hagyományos test- illetve fejlövés a hatásos, hanem a végtagjaiktól kell megfosztani az olykor különösen agresszív létformákat. A történet folyamán gyakran kerülünk nullagravitációs környezetbe, ahol az EIK ruha csizmái a felület megfelelő részéhez rögzítenek bennünket, azonban az aktuális padlózatot "nullgravitációs ugrásokkal" módosíthatjuk. Ki is kerülhetünk a világűrbe, de akár a hajóban is megszűnhet az oxigén-ellátás. Ekkor egy kis oxigén-utánpótlást kapunk az EIK-től, de ez nem hosszú életű. Ruhánkat és fegyvereinket a játék során különböző irányokba fejleszthetjük. A játék egyáltalán nem lineáris, a USG Ishimura fedélzete eléggé labirintus-szerű. Hogy el ne tévedjünk, használhatunk térképet. A cél, hogy élve kijussunk a hajóról és közben megtudjuk, hogy mi is történt ott.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Elektronic Arts
Korosztály
16 éves kortól
Ár
7750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
649244
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek