Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Deadpool kutyával mini figura
Deadpool kutyával mini figura
3 490 Ft

Deadpool kutyával mini figura

Marvel Deadpool jellegű mini figura kutya figurával. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Deadpool a Marvel Comics univerzumában található egyik legismertebb és egyben legkarakteresebb szuperhős. Ő Wade Wilson néven született, és egy olyan katonai kísérlet során szerzett gyógyulási faktort, ami lehetővé tette számára a sebek gyors gyógyulását és számos szuperképesség használatát. Itt van néhány fontos információ Deadpool karakteréről:

Humor és személyiség: Deadpool karaktere rendkívül jellegzetes a száján keresztül eresztett fekete humoráról és öniróniájáról. Ő gyakran "negyedik falon" keresztül is beszél a képregényekben, vagyis közvetlenül a közönséghez szól, amely megkülönbözteti őt más szuperhősöktől.

Gyógyulási faktor: Deadpool egy kísérlet során kapta meg a "gyógyulási faktort", ami rendkívüli sebgyógyulást és élettartam meghosszabbítást eredményez számára. Ennek eredményeként képes túlélni olyan sérüléseket, amelyek másokat megölnének, és ez teszi őt gyakorlatilag halhatatlanná.

Harci képességek: Deadpool egy kiváló harcos és mesteri harcművész, és számos fegyvert és felszerelést használ a harcban, beleértve különböző kardokat és lőfegyvereket is.

Kettősség: Deadpool sokszor ambivalens karakter, aki próbálja megtalálni helyét a hősök és a gonosztevők között. Ő is rendelkezik etikai dilemmákkal és belső konfliktusokkal, miközben egyidejűleg a szórakoztató és a sötétebb oldalát is kifejezi.

Gyakori partnerek: Deadpool gyakran dolgozik más Marvel karakterekkel, köztük Cable-lel, egy időutazó szuperhőssel, aki rendszeresen Deadpool ellenfelévé és szövetségesévé válik.

Képregények és média: Deadpool jellegzetes jellemvonásai és szórakoztató jellege miatt népszerű karakter lett a képregényeken kívül is. Ő szerepelt saját képregénysorozatokban, animációs sorozatokban, videójátékokban és élőszereplős filmekben is, ahol Ryan Reynolds alakította.

Deadpool a Marvel világában egyedi karakterként és személyiségként vált ikonikussá, és a rajongók sokaságát vonzza vonzó humorával és különleges jellemével.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Saturey
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
118748
Hasonló termékek