Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Death note notesz
Death note notesz
5 990 Ft

Death note notesz

Death note notesz
Death note notesz
Death note notesz
Death note notesz
Death note notesz
Death note notesz
Death note notesz

Death note notesz. A nagysikerű Death Note anime sorozat alapján. 


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

A Death Note egy japán mangasorozat. A manga első fejezetének megjelenése után néhány évvel animesorozat is készült. A sorozat cselekménye Jagami Light, egy középiskolás diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a „Halállista”, amelyet egy Ryuk nevű halálisten hagyott el a földi világban. A Halállista birtokosa bárkit meggyilkolhat, akinek ismeri az arcát és a nevét, majd utóbbit leírja a füzetbe. Light a jegyzetfüzet segítségével egy olyan világot akar megteremteni és uralni, amelyben nem létezik a gonosz, bármennyi emberéletbe is kerüljön az.

"Death Note" egy népszerű japán anime és mangasorozat, amit Tsugumi Ohba írt és Takeshi Obata illusztrált. A történet egy misztikus jegyzetről szól, amely lehetővé teszi tulajdonosának, hogy bárkit leírjon benne, és az illető meghal, ha közben a nevét és arcát ismeri. Itt van néhány információ a "Death Note" animéről:

Cselekmény: A történet középpontjában egy fiatal diák, Light Yagami áll, aki megtalál egy halállista nevű jegyzetfüzetet, amely a "Death Note". Amikor valaki nevét beleírja a füzetbe, és közben az illető arcát elképzeli, az illető meghal. Light úgy dönt, hogy megtisztítja a világot a bűnözőktől és az igazságtalanságtól, és elkezdi használni a jegyzetet.

L: Light tevékenységére reagálva egy különleges nyomozó, L is megjelenik, aki képes fejlesztett gondolkodási és megfigyelési képességeivel. L és Light között izgalmas intellektuális játszma alakul ki, ahogy L megpróbálja felfedni a Death Note tulajdonosának kilétét.

Morális Dilemmák: A sorozat olyan morális és etikai kérdéseket vet fel, mint a jogos halállal való büntetés, az igazságosság és a hatalom hatása az emberre. Light karaktere a sorozat során drámai módon fejlődik és változik meg.

Shinigami: A Shinigami-k, vagy a halál istenei, fontos szerepet játszanak a történetben. Ők azok, akik a Death Note-okat a világba küldik. Egy ilyen Shinigami, Ryuk, aki bevezeti a főszereplőt a jegyzet használatába.

További Karakterek: A sorozatban számos más karakter is szerepel, beleértve Light barátját, Misa Amanet, aki szintén kap egy Death Note-ot, valamint azokat, akik megpróbálják felfedni Light igazi kilétét.

Popkultúra Hatás: A "Death Note" anime és manga hatalmas hatást gyakorolt a popkultúrára és az érdeklődésre a pszichológia, a morál és a bűnözési témák iránt.

A "Death Note" egyedi és intellektuális thrillert kínál, amely izgalmasan feszegeti az erkölcsi határokat és a két főszereplő intellektuális konfliktusát követi. A sorozat gyakran a pszichológiai és filozófiai témákra fókuszál, és az anime és manga rajongók körében rendkívül népszerűvé vált.

Adatok
Kategória
Egyéb ajándéktárgyak
Gyártó
SIYUDE
Korosztály
8 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
908784
Hasonló termékek