Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Death note notesz tollal
Death note notesz tollal
7 490 Ft

Death note notesz tollal

Death note notesz tollal
Death note notesz tollal
Death note notesz tollal
Death note notesz tollal
Death note notesz tollal
Death note notesz tollal

Death note notesz tollal. A nagysikerű Death Note anime sorozat alapján. 


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A Death Note egy japán mangasorozat. A manga első fejezetének megjelenése után néhány évvel animesorozat is készült. A sorozat cselekménye Jagami Light, egy középiskolás diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a „Halállista”, amelyet egy Ryuk nevű halálisten hagyott el a földi világban. A Halállista birtokosa bárkit meggyilkolhat, akinek ismeri az arcát és a nevét, majd utóbbit leírja a füzetbe. Light a jegyzetfüzet segítségével egy olyan világot akar megteremteni és uralni, amelyben nem létezik a gonosz, bármennyi emberéletbe is kerüljön az.

"Death Note" egy népszerű japán anime és mangasorozat, amit Tsugumi Ohba írt és Takeshi Obata illusztrált. A történet egy misztikus jegyzetről szól, amely lehetővé teszi tulajdonosának, hogy bárkit leírjon benne, és az illető meghal, ha közben a nevét és arcát ismeri. Itt van néhány információ a "Death Note" animéről:

Cselekmény: A történet középpontjában egy fiatal diák, Light Yagami áll, aki megtalál egy halállista nevű jegyzetfüzetet, amely a "Death Note". Amikor valaki nevét beleírja a füzetbe, és közben az illető arcát elképzeli, az illető meghal. Light úgy dönt, hogy megtisztítja a világot a bűnözőktől és az igazságtalanságtól, és elkezdi használni a jegyzetet.

L: Light tevékenységére reagálva egy különleges nyomozó, L is megjelenik, aki képes fejlesztett gondolkodási és megfigyelési képességeivel. L és Light között izgalmas intellektuális játszma alakul ki, ahogy L megpróbálja felfedni a Death Note tulajdonosának kilétét.

Morális Dilemmák: A sorozat olyan morális és etikai kérdéseket vet fel, mint a jogos halállal való büntetés, az igazságosság és a hatalom hatása az emberre. Light karaktere a sorozat során drámai módon fejlődik és változik meg.

Shinigami: A Shinigami-k, vagy a halál istenei, fontos szerepet játszanak a történetben. Ők azok, akik a Death Note-okat a világba küldik. Egy ilyen Shinigami, Ryuk, aki bevezeti a főszereplőt a jegyzet használatába.

További Karakterek: A sorozatban számos más karakter is szerepel, beleértve Light barátját, Misa Amanet, aki szintén kap egy Death Note-ot, valamint azokat, akik megpróbálják felfedni Light igazi kilétét.

Popkultúra Hatás: A "Death Note" anime és manga hatalmas hatást gyakorolt a popkultúrára és az érdeklődésre a pszichológia, a morál és a bűnözési témák iránt.

A "Death Note" egyedi és intellektuális thrillert kínál, amely izgalmasan feszegeti az erkölcsi határokat és a két főszereplő intellektuális konfliktusát követi. A sorozat gyakran a pszichológiai és filozófiai témákra fókuszál, és az anime és manga rajongók körében rendkívül népszerűvé vált.

Adatok
Kategória
Egyéb ajándéktárgyak
Gyártó
SIYUDE
Korosztály
6 éves kortól
Ár
7490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
908784
Hasonló termékek