Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Demon Slayer - Nezuko Kamado figura 13 cm
Demon Slayer - Nezuko Kamado figura 13 cm
7 990 Ft

Demon Slayer - Nezuko Kamado figura 13 cm

Demon Slayer - Nezuko Kamado jellegű figura 13 cm-es. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Nezuko Kamado a "Kimetsu no Yaiba" (Demon Slayer) című manga és anime sorozat egyik főszereplője. Íme néhány fontos információ a karakterről:

Átalakulás: Nezuko eredetileg egy átlagos emberi lány volt, azonban egy démon támadás során átváltozott démonná. Annak ellenére, hogy átalakult, Nezuko megőrizte emberi emlékeit és érzéseit, és képes maradni az emberi érzelmekkel és cselekedetekkel.

Képességek: Miután Nezuko átváltozott démonná, megkapta a démonokra jellemző képességeket, mint például a fokozott fizikai erőt és gyorsaságot. Emellett rendelkezik egy különleges képességgel, amely lehetővé teszi számára, hogy személyisége szerint ellenőrizze a vérét, és megakadályozza magát abban, hogy embereket támadjon.

Kapcsolatok: Nezuko a főszereplő, Tanjiro Kamado nővére. Nagyon szoros kapcsolatban vannak, és Tanjiro mindent megtesz azért, hogy megmentse Nezukót és visszahozza őt emberi formájába. Emellett Nezuko jó kapcsolatot ápol a többi karakterrel, akikkel Tanjiroval együtt küzd a démonok ellen.

Célja: Nezuko fő célja az, hogy visszanyerje emberi formáját, és újraegyesüljön testvérével. Bár nem beszél, cselekedeteivel és tetteivel mindig azt mutatja, hogy támogatja Tanjiro és a többi szereplő céljait, és segít nekik a démonok elleni küzdelemben.

Fejlődése: Nezuko karaktere folyamatosan fejlődik a történet során. Bár kezdetben sokan féltek tőle, mint démontól, később sok ember és más szereplő is felismeri, hogy Nezuko valójában jószívű és segítőkész lélek, aki mélyen szereti és támogatja testvérét és barátait.

Nezuko Kamado egy összetett és szerethető karakter a "Kimetsu no Yaiba" világában, aki emberi emlékeket és érzéseket hordoz magában, miközben küzd az emberi maradásért és a démonok elleni harcért.

Nezuko Kamado a Demon Slayer anime - és mangasorozat egyik fő mellékszereplője. Tanjiro Kamado húga, aki ember volt, de a démonok démonná változtatták. Kamadó azért küzd, hogy Nezuko "betegségére" gyógymódot találjon és vissza változtassa emberré.

Nezuko emberi mivoltában kedves, törődő személyiség volt, de mikor démonná változott a személyisége rossz irányba változik, vérszomjassá és emberi húsra éhezővé vált. Annak ellenére, hogy nem tagja a Tizenkét Kizukinak , Nezuko egy nagyon erős démon. Legszembetűnőbb tulajdonsága a rendkívüli növekedési üteme, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy nagy mennyiségű vért kapott Muzan Kibutsujitól , amikor Nezukót démonná változtatta, és annak a ténynek, hogy nem kell embert fogyasztania az életben maradáshoz. Bebizonyította, hogy képes legyőzni ellenségeit saját fizikai képességeinek növelésével, regenerálódásának fokozásával vagy saját Blood Demon Art kifejlesztésével súlyos helyzetekben.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Chlius
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
875466
Hasonló termékek