Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Demon Slayer - Nezuko Kamado figura 13 cm
Demon Slayer - Nezuko Kamado figura 13 cm
8 490 Ft

Demon Slayer - Nezuko Kamado figura 13 cm

Demon Slayer - Nezuko Kamado jellegű figura 13 cm-es. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
8 490 Ft
Részletek

Nezuko Kamado a Demon Slayer anime - és mangasorozat egyik fő mellékszereplője. Tanjiro Kamado húga, aki ember volt, de a démonok démonná változtatták. Kamadó azért küzd, hogy Nezuko "betegségére" gyógymódot találjon és vissza változtassa emberré.

Nezuko emberi mivoltában kedves, törődő személyiség volt, de mikor démonná változott a személyisége rossz irányba változik, vérszomjassá és emberi húsra éhezővé vált. Annak ellenére, hogy nem tagja a Tizenkét Kizukinak , Nezuko egy nagyon erős démon. Legszembetűnőbb tulajdonsága a rendkívüli növekedési üteme, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy nagy mennyiségű vért kapott Muzan Kibutsujitól , amikor Nezukót démonná változtatta, és annak a ténynek, hogy nem kell embert fogyasztania az életben maradáshoz. Bebizonyította, hogy képes legyőzni ellenségeit saját fizikai képességeinek növelésével, regenerálódásának fokozásával vagy saját Blood Demon Art kifejlesztésével súlyos helyzetekben.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Chlius
Korosztály
3 éves kortól
Ár
8490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
875466
Hasonló termékek