Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Most 20% kedvezmény MINDEN termékre!

Demon Slayer -  Tanjiro Kamado figura 15 cm
Demon Slayer - Tanjiro Kamado figura 15 cm
9 990 Ft 
7 992 Ft
20

Demon Slayer - Tanjiro Kamado figura 15 cm

Demon Slayer - Tanjiro Kamado figura 15 cm-es. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


AKCIÓ: most 20% kedvezmény MINDEN termékre!
Akció időtartama: 2024.04.24-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig!

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft 
7 992 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 998 Ft
Részletek

Tanjiro Kamado a "Kimetsu no Yaiba" (Demon Slayer) című manga és anime sorozat főszereplője. A történet középpontjában áll, és az alábbiakban ismertetem a karaktert:

Személyiség: Tanjiro kedves, gondoskodó és elszánt fiatalember. Nagy szeretettel viseltetik családja iránt, különösen azért, mert elvesztette szüleit és egyetlen testvérét, Nezukót, egy démon támadás során. Azonban Tanjiro nem gyűlölettel fordul a démonok felé, hanem azon igyekszik, hogy megértse őket és megszabadítsa őket az átoktól.

Képességek: Tanjiro rendkívül tehetséges kardforgató, és kitartóan gyakorol, hogy fejlessze készségeit. Különleges képessége, hogy az emberek érzéseit és gondolatait képes érzékelni a testük szagának érzékelése révén, ami lehetővé teszi számára, hogy felismerje az emberek valódi szándékait és szükségleteit.

Célja: Tanjiro fő célja az, hogy megtalálja és megmentse testvérét, Nezukót, akit a démonok fogságban tartanak. Emellett Tanjiro meg akarja állítani a démonokat, és megvédeni az embereket a velük való harctól.

Fejlődése: A történet során Tanjiro számos nehézségen és veszteségen megy keresztül, amelyek megerősítik elszántságát és kitartását. Fejlődik mind fizikai, mind érzelmi értelemben, és a sorozat során egyre tapasztaltabb és erősebb lesz.

Kapcsolatok: Tanjiro szoros kapcsolatot ápol más karakterekkel, mint például Zenitsu és Inosuke, akikkel együtt küzd a démonok ellen. Emellett erős kötelék fűzi Giyu Tomiokához, a Demon Slayer Corps egyik rangos tagjához, aki Tanjiro mentoraként segít neki fejleszteni készségeit és megérteni a démonok természetét.

Összességében Tanjiro Kamado egy kivételes karakter a "Kimetsu no Yaiba" világában, aki bátorsággal, emberséggel és elszántsággal küzd az emberek és a démonok közötti harcban.

Tanjiro Kamado a Demon Slayer anime - és manga sorozat főszereplője.

Célja, hogy megtalálja a gyógymódot, húga, Nezuko részére, aki démonná változott, majd később megesküdött, hogy legyőzi Muzan Kibutsujit, a démonok királyát, hogy megakadályozza, hogy másokat is vele azonos sorsra jussanak.

Mielőtt Démonölő lett volna, Tanjiro szénégető volt, mielőtt az egész családját lemészárolta volna Muzan, húgát pedig démonná változtatta.

Kezdettől fogva Tanjiro csodálatos harcosnak bizonyult, erős természeti adottságokkal rendelkezik a harcra, különösen a kardvívás terén. Tanjirót már korábban bemutatták, hogy olyan emberfeletti tulajdonságokkal rendelkezik, mint a rendkívüli érzékszervek, a fokozott szaglás, a hatalmas akaraterő és a nagyszerű intellektus.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Chlius
Korosztály
4 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
567528
Hasonló termékek