Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Demon's Souls Ps3 játék (használt)
Demon's Souls Ps3 játék (használt)
25 000 Ft

Demon's Souls Ps3 játék (használt)

Demon's Souls Ps3 játék (használt)
Demon's Souls Ps3 játék (használt)

Demon's Souls Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
25 000 Ft
Részletek

A Demon's Souls egy akció-szerepjáték, amelyet a FromSoftware fejlesztett PlayStation 3.

A Demon's Souls Boletariában játszódik, egy királyságban, amelyet egy Öregnek nevezett sötét lény emészt fel, miután a tiltott lélekművészetek segítségével kiszabadul. A játékosok egy hős szerepét töltik be, akit Boletariába hoztak, hogy megöljék a bukott királyt, Allant, és megbékítsék az Öreget. A játékmenet során a játékosok öt különböző világban navigálnak a Nexus nevű központból, nagy hangsúlyt fektetve a kihívásokkal teli harcra és a játékosok halálát és újjászületését körülvevő mechanikára. Az online többjátékos mód lehetővé teszi a játékosok együttműködését és a világméretű inváziókat, amelyekben játékos versus harc is zajlik.

A Demon's Souls egy akció-szerepjáték, amelyben a játékosok egy kalandor szerepét öltik magukra, akinek nemét és megjelenését a játék elején személyre szabják, és felfedezik Boletaria elátkozott földjét. A testreszabás szempontjai hatással vannak a játékmenettel kapcsolatos különféle statisztikákra (statisztikákra). A játékos karakter egy kezdő karakterosztályt kap , ami tovább befolyásolja a statisztikáit, bár később a játék során módosíthatók, és hatékonyan megváltoztathatják a játékos osztályát egy másik fegyverválasztással kombinálva. A világ hat területre oszlik; a Nexus hub világa és öt további világ négy területre osztva, amelyek mindegyike főnöki találkozással végződik. A harc a fegyvercsapások és blokkok időzítésén múlik, a különböző fegyvertípusok sokféle harci lehetőséget nyitnak meg, és megváltoztatják a játékos mozgási sebességét. A legtöbb akció lemeríti az állóképességmérőt, és ennek kezelése a harc központi részét képezi. Egy ellenség legyőzésével a játékos lelkeket szerez, amelyek tapasztalati pontként szolgálnak különböző statisztikák készítéséhez; és a játék pénzneme új fegyverek, páncélok és tárgyak vásárlásához. 

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Bandai Namco
Korosztály
16 éves kortól
Ár
25000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
373338
Hasonló termékek