Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Destoroyah titán figura 20 cm
Destoroyah titán figura 20 cm
9 990 Ft

Destoroyah titán figura 20 cm

Destoroyah titán figura 20 cm
Destoroyah titán figura 20 cm
Destoroyah titán figura 20 cm
Destoroyah titán figura 20 cm

Destoroyah titán figura 20 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

Destoroyah, más néven "Destroyah," egy kitalált szörny karakter a Toho Company által készített Godzilla filmsorozatban. Destoroyah először a 1995-ös "Godzilla vs. Destoroyah" című film főgonosza volt. Destoroyah kifejezetten arról híres, hogy egyike a Godzilla elleni legfenyegetőbb ellenfeleknek.

A Destoroyah a filmben egy mikroorganizmusokból származó, mutálódott szörny lény. A lény a kis rákokból, a prérikomlókból és egy két fejű dínófajból alakul ki, akiket az oxigénhiány és az emberi beavatkozás eredményeként mutálódott formává változtat egy atomerőmű katasztrófája.

Destoroyah vérfarkas-szerű megjelenéssel rendelkezik, éles sörényekkel és hegyes szarvakkal a testén. Képes hőtartalmat kibocsátani, ami képes olvasztani mindent a környezetében. Emellett rendelkezik különböző alakváltási fázisokkal, amelyek fokozatosan növelik erejét és méretét.

A "Godzilla vs. Destoroyah" film során a szörny Godzilla ellen áll, és hatalmas összecsapások során próbálja legyőzni őt. Destoroyah képes rákos sejteket kibocsátani, amelyek a film során olyan eseményekhez vezetnek, amelyek veszélyeztetik a világot és a szörnyek közötti harcot fokozzák.

Destoroyah karaktere a Godzilla sorozat egyik ikonikus és erőteljes ellenfele lett, és a rajongók általában emlékezetesnek és fenyegetőnek tartják a megjelenését a filmben.

Adatok
Kategória
Godzilla és King Kong
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
199737
Hasonló termékek