Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Disney Csipkerózsika baba 28 cm Disney Store

Cikkszám: 
710642
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
19 990 Ft
Részletek

Disney Csipkerózsika baba fésű kiegészítővel 28 cm. Eredeti licenszelt Disney Store termék. Azonosító: 460012299104


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Disney "Csipkerózsika" (Sleeping Beauty) egy 1959-ben készült animációs film, amely a híres Grimm-testvérek meséjén, valamint Charles Perrault francia író "La Belle au bois dormant" című művén alapul. A történet középpontjában egy gyönyörű hercegnő, Álombárány, vagy más néven Csipkerózsika áll.

A történet szerint Csipkerózsika születésekor egy gonosz tündér, Maléna, átkot szól az újszülöttre, miszerint a hercegnő a tizenhatodik születésnapján egy fonó oroszlán karmájába fog szúródni, és el fogja aludni örökre. Ezt az átkot azonban egy jó tündér enyhíti, és megjósolja, hogy a hercegnő csak egy csókkal ébred majd fel.

Az öreg király és királynő azonnal intézkedik, és elrendelik, hogy az összes fonót égetni kell a királyságban. Azonban a jó tündér elmulasztotta megsemmisíteni egy fonót, és így Csipkerózsika sorsa még mindig veszélyben van.

Amikor Csipkerózsika tizenhat éves lesz, véletlenül felfedezi a tiltott szobát a kastélyban, ahol egy fonó található. Maléna átka beteljesedik, és Csipkerózsika elalszik. Azonban a jó tündér ígéretét betartva a történet végén a herceg megérkezik, megcsókolja Csipkerózsikát, és ezzel felébreszti őt az álomból.

A "Csipkerózsika" a Disney klasszikusok közé tartozik, és a gyönyörű animáció, a lenyűgöző zenei számok és a romantikus történet révén vált népszerűvé. A film egyike azoknak a műveknek, amelyek hozzájárultak a Disney animációs stúdió hírnevének megalapozásához és erősítéséhez.

Adatok
Kategória:
Babák
Gyártó:
Disney Store
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
19990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Elfogyott
Hasonló termékek
Webáruház készítés