Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Disney Hófehérke baba 29 cm Disney Store

Disney Hófehérke baba 29 cm Disney Store
Disney Hófehérke baba 29 cm Disney Store
Disney Hófehérke baba 29 cm Disney Store

Disney Hófehérke baba fésű kiegészítővel 29 cm. Eredeti licenszelt Disney Store termék, azonosító: B09JWBG8PL


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
19 990 Ft
Részletek

A Disney "Hófehérke és a hét törpe" (Snow White and the Seven Dwarfs) című animációs filmje 1937-ben készült, és ez volt a Walt Disney animációs stúdió első egész estés animációs filmje. A történet a Grimm testvérek Hófehérke és a hét törpe meséjén alapul.

A történet középpontjában Hófehérke, a gyönyörű hercegnő áll, akinek a gonosz mostohája, a gonosz királynő, féltékeny a szépségére. A királynő egy tükörbe nézve folyamatosan megkérdezi, ki a leggyönyörűbb a világon. Amikor a tükör válasza már nem Hófehérke, a királynő dühös lesz, és elhatározza, hogy megszabadul a hercegnőtől.

A királynő elrendeli egy vadásznak, hogy vigye el Hófehérkét a vadonba, és ölje meg őt. A vadász azonban sajnálja a lányt, és enged neki, figyelmeztetve, hogy soha ne térjen vissza a királyi kastélyba. Hófehérke magányosan vándorol az erdőben, ahol találkozik a hét törpével: Hapci, Csücs, Szundi, Morgó, Kuka, Vidám és Szende. Ők segítenek neki, és Hófehérke velük él az erdőben, amíg a gonosz királynő rá nem jön, hogy még mindig él.

A királynő ördögi tervet kovácsol, és egy mérgezett almát ad Hófehérkének. Hófehérke beleharap az almába és azonnal elájul. A törpék a segítségére sietnek, de nem találják a gyógyszert az álmába. A történet csúcspontján a herceg megérkezik, megcsókolja Hófehérkét, és ez felébreszti őt az álomból.

A "Hófehérke és a hét törpe" volt az első olyan animációs film, amely egész estés játékfilmként készült, és jelentős sikert aratott a bemutatása után. A film hozzájárult a Disney stúdió hírnevének építéséhez, és azóta is a klasszikusok között van számon tartva.

Adatok
Kategória
Babák
Gyártó
Disney Store
Korosztály
4 éves kortól
Ár
19990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
796966
Hasonló termékek