Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Disney Villains gonosz karakter baba - Ursula 28 cm

Cikkszám: 
121675
Külső raktáron
19 990 Ft
Részletek

Disney Villains gonosz karakter baba - Ursula 28 cm-es méretben a Kis hableány mese gonosz tengeri boszorkánya. Kiegészítőkkel. Eredeti licenszelt Disney Hasbro termék, azonosító:  F4564


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Ursula a Disney "A kis hableány" (The Little Mermaid) című animációs filmben szereplő ikonikus gonosztevő karakter. A film 1989-ben készült, és Hans Christian Andersen azonos című mese alapján készült. Ursula a tenger mélyén élő tengeri boszorkány, aki ármánykodással és gonoszsággal próbálja megvalósítani ördögi terveit.

A karakter egy markáns megjelenésű, nagy, lila bőrű tengeri lény, aki olyan hatalmas csikócápával, nevén Dzsefővel is együtt él, amely Ursula szolgájaként és fegyvereként is szolgál. Ursula összeesküvése arról szól, hogy átváltoztatja Ariel, a kis hableány, hangját egy varázserejű kagylóba zárva, majd elnyeri az emberi formát, hogy megtévessze Ariel herceget szeretetével és általa elérje a tenger és a szárazföld közötti kiegyensúlyozást.

Ursula karaktere folyamatosan ármánykodik, és az általa kínált "segítségek" mindig valamilyen sötét árat fizetnek. Ő az, aki Arielrel köt egy "üzletet", ami az események sorozatát indítja el a filmben. A film egyik emlékezetes jelenete Ursula "Én vagyok a tenger királynője" (Poor Unfortunate Souls) című dalt énekli, bemutatva a karakter gonosz és manipulatív oldalát.

Ursula a Disney gonosztevők közül egyike, akit sok rajongó és néző emlékszik, különleges megjelenése és karakteres jelenetei miatt.

Adatok
Kategória:
Babák
Gyártó:
Hasbro
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
19990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Hasonló termékek
Disney Villains gonosz karakter baba - Ursula 28 cm
Disney Villains gonosz karakter baba - Ursula 28 cm
19 990 Ft
Webáruház készítés