Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Dragon ball - Broly figura 18 cm
Dragon ball - Broly figura 18 cm
7 990 Ft

Dragon ball - Broly figura 18 cm

Dragon ball - Broly figura 18 cm
Dragon ball - Broly figura 18 cm
Dragon ball - Broly figura 18 cm

Dragon ball - Broly figura 18 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Broly egy nagyon erős és legendás Super Saiyan, aki többször is megjelent a Dragon Ball animében és filmekben. Broly eredetileg egy gonosz és őrült harcos volt, aki megszállottan gyűlölte Goku-t, mert gyerekkorában sírt mellette. Broly képes volt elérni a Super Saiyan 3 formát, és szinte legyőzhetetlennek tűnt, de végül Goku és a többiek megállították őt. Később egy új változatát mutatták be Broly-nak a Dragon Ball Super: Broly című filmben, ahol ő egy csendes és kissé naiv Saiyan volt, akinek hajlama volt a dühkitörésekre. Broly ebben a filmben találkozott először Goku-val, Vegeta-val és Freeza-val, és megmutatta a Super Saiyan Rosé formát, ami rózsaszínű hajjal és szemekkel rendelkezett. Broly egy nagyon népszerű karakter a Dragon Ball rajongók körében, és sok fanartot és videót készítettek róla.

Broly egy kitalált karakter a Dragon Ball média franchise -ban . A karakternek két különböző változata létezik: az eredeti Broly, az anime forgatókönyvírója, Takao Koyama főgonosz , aki az 1990-es évek Dragon Ball Z animefilmjeinek trilógiájában szerepelt, majd  ezt követte Akira Toriyama karakterének újabb és átdolgozott változata, amely a Dragon Ball Super: Broly (2018) című filmben debütált , ahol kezdetben az egyik fő antagonista volt .

A sorozat többi Saiyanjához hasonlóan az ő öröksége emberfeletti erőt, érzékszerveket, tartósságot, mozgékonyságot, sebességet, kiütéseket és reflexeket adott neki.  A Daizenshuu 6: Movies & TV (1995) útikönyvben az szerepel, hogy Super Saiyan Broly ereje felülmúlja Super Saiyan Gokuét, és hogy "Legendary Super Saiyan" formájában Broly végtelen hatalommal rendelkező ellenfél. Takao Koyama szerint egy 2006-os interjúban Broly a legerősebb és legerősebb antagonista a Dragon Ball Z sorozatban.  Egy 2013-as interjúban a Dragon Ball Z: Battle of Gods című film kapcsán , ahol Goku a pusztítás istenével, Beerusszal néz szembe., kijelentette, hogy Broly ijesztőbb, mint Beerus. Broly nyers ereje egyenlő lehet a pusztítás isteneiével, vagy el is fogyhat.  Ezt támasztotta alá Gokunak a Dragon Ball Super: Broly zárásában tett kijelentése is , miszerint a karakter erejének új inkarnációja túlszárnyalhatja az istenét.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
WYETDAS
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
442385
Hasonló termékek