Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Dragon ball - Broly figura 18 cm
Dragon ball - Broly figura 18 cm
8 500 Ft

Dragon ball - Broly figura 18 cm

Dragon ball - Broly figura 18 cm
Dragon ball - Broly figura 18 cm
Dragon ball - Broly figura 18 cm

Dragon ball - Broly figura 18 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
8 500 Ft
Részletek

Broly egy kitalált karakter a Dragon Ball média franchise -ban . A karakternek két különböző változata létezik: az eredeti Broly, az anime forgatókönyvírója, Takao Koyama főgonosz , aki az 1990-es évek Dragon Ball Z animefilmjeinek trilógiájában szerepelt, majd  ezt követte Akira Toriyama karakterének újabb és átdolgozott változata, amely a Dragon Ball Super: Broly (2018) című filmben debütált , ahol kezdetben az egyik fő antagonista volt .

A sorozat többi Saiyanjához hasonlóan az ő öröksége emberfeletti erőt, érzékszerveket, tartósságot, mozgékonyságot, sebességet, kiütéseket és reflexeket adott neki.  A Daizenshuu 6: Movies & TV (1995) útikönyvben az szerepel, hogy Super Saiyan Broly ereje felülmúlja Super Saiyan Gokuét, és hogy "Legendary Super Saiyan" formájában Broly végtelen hatalommal rendelkező ellenfél. Takao Koyama szerint egy 2006-os interjúban Broly a legerősebb és legerősebb antagonista a Dragon Ball Z sorozatban.  Egy 2013-as interjúban a Dragon Ball Z: Battle of Gods című film kapcsán , ahol Goku a pusztítás istenével, Beerusszal néz szembe., kijelentette, hogy Broly ijesztőbb, mint Beerus. Broly nyers ereje egyenlő lehet a pusztítás isteneiével, vagy el is fogyhat.  Ezt támasztotta alá Gokunak a Dragon Ball Super: Broly zárásában tett kijelentése is , miszerint a karakter erejének új inkarnációja túlszárnyalhatja az istenét.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
WYETDAS
Korosztály
3 éves kortól
Ár
8500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
442385
Hasonló termékek