Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Dragon ball Bulma figura 18 cm
Dragon ball Bulma figura 18 cm
10 990 Ft

Dragon ball Bulma figura 18 cm

Dragon ball Bulma figura 18 cm
Dragon ball Bulma figura 18 cm
Dragon ball Bulma figura 18 cm
Dragon ball Bulma figura 18 cm

Dragon ball Bulma jellegű figura 18 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Bulma a Dragon ball sorozat egyik meghatározó női karaktere. A lobbanékony természetű, mindig segítőkész Bulma azon kevés Dragon ball karakter szereplők közé tartozik, amely a legrégebb óta van jelen a sorozatban.

Bulma egy másik kiemelkedő karakter a Dragon Ball sorozatban, és az egyik első szereplő, akit megismerünk a történet kezdetén. Néhány fontos információ Bulma karakteréről:

Származás: Bulma a Szívárványbolygóról származik. Ő a gazdag és zseniális tudósok lánya.

Első találkozás Gokuval: Bulma és Goku találkoznak a sorozat elején, amikor Bulma a Sárkánygömböket keresi. Gokuval közösen indulnak el a kalandokra, és ez a két karakter együtt marad a sorozat nagy részében.

Képességek: Bár Bulma nem harcos típusú karakter, rendkívül intelligens és feltaláló szellemű. A sorozatban különböző találmányokat készít, például a Dragon Radar-t, amely segít megtalálni a Sárkánygömböket.

Kapcsolat Vegetával: Bulma és Vegeta később romantikus kapcsolatba keverednek, és együtt nevelik fel gyermekeiket, Trunkst és Bra-t. Ez a kapcsolat számos humoros és érzelmi pillanatot hoz a sorozatba.

Részese a Föld védelmének: Bár nem harcol a karakterekkel a frontvonalon, Bulma fontos része a Föld védelmezőinek csapatának. Kreativitásával és tudományos ismereteivel hozzájárul a küzdelmekhez.

Sokarcú karakter: Bulma karaktere számos fejlődésen és változáson megy keresztül a sorozat alatt. A gyermekkorától a felnőttkorig terjedő időszakban láthatjuk, és a karakter dinamikája sokszor hozzájárul a történet humorához és érzelmi mélységéhez.

Bulma jelentős szerepet játszik a Dragon Ball sorozat történetében, és a rajongók körében is népszerű karakter.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
WYETDAS
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
938519
Hasonló termékek