Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Dragon ball - Songoku Super Saiyan kék hajú figura 20 cm

Cikkszám: 
512171
Külső raktáron 3 db
9 990 Ft
Részletek

Dragon ball - Songoku Super Saiyan jellegű kék hajú figura 20 cm-es. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A kék hajú Goku a Dragon Ball univerzum egyik ikonikus karaktere, akit eredetileg Toriyama Akira alkotott meg. Goku a történet egyik főszereplője, és fejlődése során többször is meglepő átalakulásokon ment keresztül. Az egyik ilyen jellegzetes átalakulása a kék haj, amely a Super Saiyan God Super Saiyan (vagy más néven Super Saiyan Blue) állapotot jelenti.

Ez a forma egyedülálló energiával rendelkezik, és a szénszálas kék haj, ami annyira jellegzetesvé teszi, valójában a tiszta Saiyan erőt és szabadságot szimbolizálja. Amikor Goku eléri ezt az állapotot, képességei és ereje lényegesen megnőnek, és képes szembenézni az egyre erősebb ellenfelekkel.

A Super Saiyan Blue nem csupán egy fizikai változás, hanem egyfajta spirituális fejlődés is. Goku azáltal éri el ezt az állapotot, hogy összehangolja testét és lelkét, kihasználva minden képességét és tapasztalatát. Az ereje megtestesíti a harc iránti szenvedélyét és eltökéltségét, és csak azok érhetik el, akik képesek teljesen megérteni önmagukat és a környezetüket.

A kék haj tehát nem csupán látványos külső változás, hanem egy mélyebb jelentéssel is bír a karakter fejlődése és küzdelmei során. Goku, mint a történet központi karaktere, továbbra is inspirációt nyújt a rajongóknak, és a kék haj csak egy a sok ikonikus formája közül, amelyekkel a Saiyan harcos fejlődése gazdagítja a Dragon Ball világát.

Adatok
Kategória:
Anime figurák
Gyártó:
IWBR
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
9990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Dragon ball - Songoku Super Saiyan kék hajú figura 20 cm
Dragon ball - Songoku Super Saiyan kék hajú figura 20 cm
9 990 Ft
Webáruház készítés