Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Dragon ball - Trunks figura Resolution of Soldiers 20 cm
Dragon ball - Trunks figura Resolution of Soldiers 20 cm
9 990 Ft

Dragon ball - Trunks figura Resolution of Soldiers 20 cm

Dragon ball - Trunks figura Resolution of Soldiers 20 cm
Dragon ball - Trunks figura Resolution of Soldiers 20 cm
Dragon ball - Trunks figura Resolution of Soldiers 20 cm

Dragon ball - Trunks jellegű figura Resolution of Soldiers 20 cm-es. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Trunks egy jelentős karakter a "Dragon Ball" univerzumban, és több generációval is kapcsolódik. Ő a fia Vegetának és Bulmának, és a sorozat különböző részeiben megtalálható. A "Dragon Ball" egy népszerű japán manga és animesorozat, amelyet Akira Toriyama alkotott meg. Trunks egy fiatal harcos, aki számos kalandot és kihívást él át a sorozat folyamán.

Itt van néhány információ Trunks karakteréről:

Két Trunks: Fontos megemlíteni, hogy a "Dragon Ball" sorozatban két különböző Trunks is szerepel. Az egyik a jövőből származik, és "Jövő Trunks" néven is ismert, a másik pedig a jelenben nő fel, és "Fiatal Trunks" néven is ismert.

Jövő Trunks: Jövő Trunks először a "Dragon Ball Z" című sorozat „Android Saga” és „Cell Saga” részeiben tűnik fel. Ő egy súlyos jövőbeli világban él, ahol az androidok és a Cell nevű lény okozta pusztítások játszódnak. Ő egy erős és határozott harcos, aki az edzésben és a védelemben jeleskedik.

Fiatal Trunks: Fiatal Trunksot az "Android Saga" során ismerjük meg, és ő egy jóval könnyelműbb, divatosabb és bohém személyiségű karakter, ellentétben a jövőbeli verziójával. Ő is kiváló harcos és rendkívüli erővel bír.

Super Saiyai: Mindkét Trunks a sorozatban Super Saiyai állapotba kerül, ami egy olyan erőteljes transzformáció, amelyet a saiyai faj tagjai érhetnek el, hogy hatalmukat jelentősen megnöveljék.

Kapcsolatok: Jövő Trunksnak szoros kapcsolata van Gohan-nal és Bulmával, míg Fiatal Trunks a jelenben felnőtt és idősebb változataival (Vegeta és Bulma) él együtt. A két Trunks között is szoros barátság alakul ki.

Részvétel a Történetekben: Trunks szerepel a "Dragon Ball Z" és a "Dragon Ball Super" sorozatokban is, és számos kihívással néz szembe a világ megmentése érdekében.

Trunks karaktere a "Dragon Ball" univerzumban izgalmas és sokoldalú, és jelentős szerepet játszik a történetek fejlődésében és a harcokban. A karakter népszerűsége és fejlődése hozzájárul a "Dragon Ball" sorozat mélységéhez és sokszínűségéhez.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Booster
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
616992
Hasonló termékek