Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Dragon ball - Vegeta figura Resolution of Soldiers 15 cm
Dragon ball - Vegeta figura Resolution of Soldiers 15 cm
7 990 Ft

Dragon ball - Vegeta figura Resolution of Soldiers 15 cm

Dragon ball - Vegeta jellegű figura Resolution of Soldiers 15 cm-es. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

A Dragon Ball sorozat egyik központi karaktere Vegeta, aki eredetileg egy gonosz űrlény hercegként jelenik meg. Úgy ismert, mint a Saiyanok hercege, és az egyik legjobb harcos a sorozatban. Néhány információ Vegeta karakteréről:

Származás: Vegeta a Saiyanok bolygójáról, Vegetáról származik. Az apja Vegeta király, és ő maga is herceg.

Először a gonosz oldalon: Vegeta bevezetésekor a Gonosz Szövetség tagja volt, és a Földre érkezett, hogy megszerezze a sárkánygömböket és az örök életet.

Fejlődés: Vegeta karaktere a sorozat során jelentős fejlődésen megy keresztül. Kezdetben egy hideg, gőgös és kegyetlen harcosként mutatkozik be, de később megenyhül, és fejlődik, kialakítva szorosabb kapcsolatot más karakterekkel, különösen Gokuval és a Földi védelmezőkkel.

Szerelmi élet: Vegeta felesége Bulma, akit a sorozat későbbi részeiben ismer meg. Ők ketten két gyermeket nevelnek: Trunksot és Bra-t.

Harci képességek: Vegeta egyike a legerősebb harcosoknak a Dragon Ball világában. Képes a Saiyan transzformációkra, mint például az SSJ (Super Saiyan) és az annak továbbfejlesztett formái. Később olyan erőkkel és képességekkel is rendelkezik, mint a Saiyan kék (Super Saiyan Blue) és az Ultra Instinct.

Sorsa a sorozatban: Vegeta karaktere számos nehézséggel és veszteséggel szembesül a sorozat folyamán, de mindig képes felállni és továbbfejlődni. A karakter komplex és sokarcú, és a rajongók körében is népszerű.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
218085
Hasonló termékek