Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Dragon's Dogma Ps3 játék (használt)
Dragon's Dogma Ps3 játék (használt)
19 500 Ft

Dragon's Dogma Ps3 játék (használt)

Dragon's Dogma Ps3 játék (használt)
Dragon's Dogma Ps3 játék (használt)

Dragon's Dogma Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
19 500 Ft
Részletek

A Dragon's Dogma egy akció-szerepjáték, hack and slash videojáték , amelyet a Capcom fejlesztett és adott ki PlayStation 3 -ra és Xbox 360 -ra 2012-ben. 

A Gransys fantáziavilágában játszódó játékos a Felkeltnek nevezett emberi főszereplő szerepét ölti magára, hogy legyőzze Grigori sárkányt, akiről azt mondják, hogy a világvégét hirdeti, miközben útközben egy mélyebb összeesküvést is feltár.

A játékmenet középpontjában az Arisen – egy személyre szabható avatár – áll, amely felfedezi a Gransyst , aki küldetéseket hajt végre , és valós idejű harcban szörnyekkel küzd. A főszereplőt gyalogok kísérik, olyan karakterek, akik harci támogatást és tanácsokat adnak; a főszereplőnek van egy testreszabott gyalogja és két további gyalogja, vagy előre beállítva a játékon belül, vagy más, testreszabott gyalogokkal, amelyeket más játékosok osztanak meg egy online lobbyn keresztül. Mind a szokásos harci, mind a főnöki csatákban meg kell küzdeni az ellenségekkel, vagy rá kell mászni.

A Dragon's Dogma egy akció-szerepjáték , amely nyitott világban játszódik, és harmadik személy nézőpontjából játszanak . A játékos többféle hivatás közül választhat: Harcos, Strider, Mágus, Harcos, Mystic Knight, Ranger, Assassin, Varázsló és Varázsíjász. A nemválasztás és a megjelenés beállításai is rendelkezésre állnak. A hivatás vagy osztályrendszer megváltoztatja a játékos számára elérhető játékmenetet és taktikai lehetőségeket . Például a Fighter olyan képességekkel rendelkezik, amelyek a hack and slash harcra összpontosítanak, a Strider pedig ügyes a nagy ellenségek megmászásában. A játékot úgy tervezték, hogy azok is játszhassák, akik nem jártasak az akciójátékokban.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Capcom
Korosztály
16 éves kortól
Ár
19500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
688730
Hasonló termékek