Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)
Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)
5 750 Ft

Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)

Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)
Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)

Driver 3 Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött, újszerű minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
5 750 Ft
Részletek

A Driver 3 ( DRIV3R -re stilizált) egy 2004 -es akció-kalandjáték , a Driver sorozat harmadik része . A játék története azokra a játékosokra összpontosít, akik John Tanner, egy titkos FBI-ügynök szerepét öltik magukra, miközben egy autócsempész-gyűrűt nyomoz három országban, hogy azonosítsák és letartóztassák annak főnökét, és megtudják, kit terveznek eladni. lopott autók gyorsítótárát. A játék kibővítette elődeit gyalogos részekkel, fegyverharcokkal és autós lövöldözéssel, három nagyváros virtuális kikapcsolódásával – Miami , Nizza és Isztambul – szabadon barangoló játékmóddal, valamint a sorozat filmjének továbbfejlesztésével. - "rendező mód" készítése.

A Driver 3 a nyitott világú, harmadik személy perspektíváján keresztül zajló játékmenet keverékére összpontosít, és bármikor lehetséges a különböző kameraállások megváltoztatása. A játék elsősorban egyjátékos játékmódokból áll – „Undercover”, a játék történetmódja; "Take A Ride", a játék szabad barangolási módja, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját tempójukban fedezzék fel a három város egyikét; és a „Driving Games” egy kihívás mód, amely háromféle autóalapú játékból áll, amelyeket a játékosok kipróbálhatnak, például üldözhetnek egy menekülő bűnözőt. 

A Driver 3 új játékmechanizmusokat vezet be a már meglévőkhöz, beleértve a motorokat és motorcsónakokat, az úszást, az egészségügyi bárt és a fegyveres harcot. Amellett, hogy a zsaruk letartóztatják őket, vagy sztori módban meghibásodnak a célok, a játékosok akkor is kudarcot vallanak, ha elfogy az egészségük anélkül, hogy elsősegélydobozt találnának a helyreállításhoz. A Combat a fegyverek használatára összpontosít, amelyek valós modelleken alapulnak, és pisztolyok, sörétes puskák, géppisztolyok, valamint gránátvetők keverékét tartalmazzák az ellenség leküzdésére; a főszereplő személyes fegyvere kivételével minden fegyvernél van korlát a lőszerre, de többet találhatsz az ellenségekkel való bánásmódból, vagy a Take A Ride alatt játszódó játékvilág körül.

Az Undercover módban a játékosok küldetések sorozatát hajtják végre, amelyek során célokat kell teljesíteniük, olyan feladatokkal kell foglalkozniuk, mint az üldözők megszökése, a helyszínek elérése és a bűnösök leküzdése. Időnként a játékosnak egy meghatározott feltételen belül kell teljesítenie a célokat, például egy időkorláton belül, és a sikertelenség miatt a játékosnak újra kell kezdenie a küldetést.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Atari
Korosztály
16 éves kortól
Ár
5750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
383972
Hasonló termékek