Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)
Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)
7 990 Ft

Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)

Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)
Driver 3 Ps2 játék PAL (használt)

Driver 3 Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött, újszerű minőség.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

A Driver 3 ( DRIV3R -re stilizált) egy 2004 -es akció-kalandjáték , a Driver sorozat harmadik része . A játék története azokra a játékosokra összpontosít, akik John Tanner, egy titkos FBI-ügynök szerepét öltik magukra, miközben egy autócsempész-gyűrűt nyomoz három országban, hogy azonosítsák és letartóztassák annak főnökét, és megtudják, kit terveznek eladni. lopott autók gyorsítótárát. A játék kibővítette elődeit gyalogos részekkel, fegyverharcokkal és autós lövöldözéssel, három nagyváros virtuális kikapcsolódásával – Miami , Nizza és Isztambul – szabadon barangoló játékmóddal, valamint a sorozat filmjének továbbfejlesztésével. - "rendező mód" készítése.

A Driver 3 a nyitott világú, harmadik személy perspektíváján keresztül zajló játékmenet keverékére összpontosít, és bármikor lehetséges a különböző kameraállások megváltoztatása. A játék elsősorban egyjátékos játékmódokból áll – „Undercover”, a játék történetmódja; "Take A Ride", a játék szabad barangolási módja, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját tempójukban fedezzék fel a három város egyikét; és a „Driving Games” egy kihívás mód, amely háromféle autóalapú játékból áll, amelyeket a játékosok kipróbálhatnak, például üldözhetnek egy menekülő bűnözőt. 

A Driver 3 új játékmechanizmusokat vezet be a már meglévőkhöz, beleértve a motorokat és motorcsónakokat, az úszást, az egészségügyi bárt és a fegyveres harcot. Amellett, hogy a zsaruk letartóztatják őket, vagy sztori módban meghibásodnak a célok, a játékosok akkor is kudarcot vallanak, ha elfogy az egészségük anélkül, hogy elsősegélydobozt találnának a helyreállításhoz. A Combat a fegyverek használatára összpontosít, amelyek valós modelleken alapulnak, és pisztolyok, sörétes puskák, géppisztolyok, valamint gránátvetők keverékét tartalmazzák az ellenség leküzdésére; a főszereplő személyes fegyvere kivételével minden fegyvernél van korlát a lőszerre, de többet találhatsz az ellenségekkel való bánásmódból, vagy a Take A Ride alatt játszódó játékvilág körül.

Az Undercover módban a játékosok küldetések sorozatát hajtják végre, amelyek során célokat kell teljesíteniük, olyan feladatokkal kell foglalkozniuk, mint az üldözők megszökése, a helyszínek elérése és a bűnösök leküzdése. Időnként a játékosnak egy meghatározott feltételen belül kell teljesítenie a célokat, például egy időkorláton belül, és a sikertelenség miatt a játékosnak újra kell kezdenie a küldetést.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Atari
Korosztály
16 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
383972
Hasonló termékek