Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Elsüllyedt világok második DVD

Elsüllyedt világok második DVD
Elsüllyedt világok második DVD
Elsüllyedt világok második DVD
Elsüllyedt világok második DVD
Elsüllyedt világok második DVD

Az Elsüllyedt világok rajzfilmsorozat összesen 8 DVD-ből álló történet, egy DVD-n három rész szerepel. Ez a termék, a második DVD lemez, mely a történet 4. 5. és 6. részét tartalmazza. Használt, újszerű állapotban. Magyar szinkront tartalmaz.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
3 490 Ft
Részletek

Az "Elsüllyedt világok" vagy eredeti címén "Les Mondes engloutis" egy francia-kanadai animációs televíziós sorozat. Ismert angol nyelvű címek közé tartozik a "Spartakus and the Sun Beneath the Sea" és a "Spartakus and the Sun Beneath the Sea" is. A sorozatot először 1985 és 1987 között sugározták.

A történet egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az emberiség eltűnt, és csak az élőlények maradtak. A főszereplők négy gyermek, akik egy búvárbemutató alkalmával lemerülnek egy tó mélyére és véletlenül egy rejtélyes földalatti világba kerülnek, ahol csodálatos és veszélyes kalandok várnak rájuk.

A világ, amibe bekerülnek, tele van lenyűgöző tájakat és különleges lényeket, valamint titkokat és veszélyeket. Az egyik legfontosabb eleme a történetnek egy hatalmas kristály, amelynek neve "Aurora". Ennek a kristálynak az őrzésére van szükségük ahhoz, hogy a világ fennmaradjon és ne veszítsék el a napfényt.

Az ifjú főhősök küzdelmei között a fő gonosztevő egy neveletlen lény, jelenléte áthatja a sorozat minden részét. A történetek során a gyerekek barátságokat kötnek új karakterekkel, és együtt próbálják megoldani a különféle problémákat, amelyekkel a földalatti világban találják magukat.

Az "Elsüllyedt világok" egy izgalmas és fantasztikus kalandokkal teli rajzfilmsorozat, amely a 80-as években vált népszerűvé és még mindig kedvelt sorozat sok rajongó számára.

Adatok
Kategória
DVD filmek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
6 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
826367
Hasonló termékek