Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Erik herceg mini figura
Erik herceg mini figura
1 990 Ft

Erik herceg mini figura

Erik herceg minifigura a Kis Hableány mese alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Disney Kis Hableány című animációs film 1989-ben jelent meg, és egy tengeri hercegnő, Ariel kalandjait követi, amint emberi formába kerül, hogy az emberek világában élhessen. Ariel és Erik herceg szerelmi szála központi elem a történetben.

Erik herceg a filmben egy fiatal és jóképű férfi, aki az emberek világában él. Ő a film főhősnőjének, Ariel hercegnőnek a szerelmi érdeklődési köre. Erik egy hajóskapitány, és a film alatt a tengeren zajló események során találkozik Ariel szellemi és érzelmi átváltozásával.

Erik herceg karaktere egy megbízható és bátor férfi, aki végül beleszeret Arielbe, anélkül hogy tudná, hogy ő valójában egy tengeri lény. A karakter szeretetteljes és segítőkész, és a történet során bizonyos kihívásokkal szembesül, mielőtt végül megtalálja a boldogságot Ariel oldalán.

Fontos megjegyezni, hogy a Disney filmek gyakran sajátos módon interpretálják és adaptálják a klasszikus történeteket, így Erik herceg karaktere is a Disney Kis Hableányban egyedi tulajdonságokkal rendelkezhet.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Azonnal elérhető raktáron, várható kézbesítés 2-3 munkanap
Cikkszám
885341
Hasonló termékek