Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Fable 3 Xbox 360 játék (használt)
Fable 3 Xbox 360 játék (használt)
7 990 Ft

Fable 3 Xbox 360 játék (használt)

Fable 3 Xbox 360 játék (használt)
Fable 3 Xbox 360 játék (használt)

Fable 3 Xbox 360 játék, használt, újszerű, ellenőrzött.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

A Fable III egy 2010 -es akció-szerepjáték, nyílt világú videojáték , amelyet a Lionhead Studios fejlesztett ki, és a Microsoft Game Studios adott ki Xbox 360 -ra és Microsoft Windowsra . A Fable sorozat harmadik játéka, a történet a játékos karakter küzdelmére összpontosít, hogy megdöntse Albion királyát, a játékos karakter testvérét, szövetségeket kötve és egy forradalom támogatásával . Sikeres lázadás után a játékos uralkodóvá válik, és azt a feladatot kapja, hogy próbálja megvédeni Albiont egy nagy gonosztól. 

A játékos irányítja a királyi hőst a kalandjuk során, hogy bitorolja az aktuális uralkodót, majd irányítsa a királyságot. A fő történet mentén haladva a játékosnak olyan hatásos döntéseket kell hoznia, amelyek tükrözik az alanyok között elfoglalt helyét, és amelyeknek a jövőben is lesznek következményei, amelyekkel a játékosnak foglalkoznia kell. Az erkölcsi rendszer a legtöbb cselekedetet „jóra” vagy „rosszra” osztja fel, a jó irányzatú cselekvések általában nagylelkűséget, kedvességet és megbocsátást fejeznek ki, míg a gonoszhoz kötődő cselekedetek önzést, kapzsiságot és kegyetlenséget képviselnek. A legtöbb morális döntést a párbeszéd ágai késztetik, de a játékos helyzetét befolyásolják a mellékküldetések és az is, hogy milyen gyakran követnek el bűncselekményeket, például rablást vagy gyilkosságot. Jutalmak céhpecsétek és ajándékok formájában,

A III. mese a kitalált Albion kontinensen játszódik, 50 évvel a II. mese eseményei után . Az előző játék játékos karaktere, a "Bowerstone hőse" Albion uralkodója lett, és új királyságot alakított ki Bowerstone fővárosával. Ennek eredményeként a királyság egy ipari korszakba lépett, ahol a nagyszabású erőforrásgyűjtés és a gyárak mindennapossá váltak. Az Albion mellett a játékban szerepel az idegen föld, Aurora is, egy sivatagi régió, amely egy pusztító esemény után újjáépül.

Adatok
Kategória
Xbox 360 játékok (használt)
Gyártó
Lionhead Studios
Korosztály
15 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
988888
Hasonló termékek