Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Far Cry 4 Xbox360 játék
Far Cry 4 Xbox360 játék
9 990 Ft

Far Cry 4 Xbox360 játék

Far Cry 4 Xbox360 játék
Far Cry 4 Xbox360 játék

Far Cry 4 Xbox360 játék, használt, újszerű, ellenőrzött.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

A Far Cry 4 egy első személyű lövöldözős videojáték, amelyet az Ubisoft fejlesztett és adott ki. 2014. november 18-án jelent meg PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One és Microsoft Windows platformokon. A játék a Far Cry sorozat negyedik fő része, és folytatja a sorozatra jellemző nyílt világú játékmenetet, amelyben a játékosok szabadon felfedezhetik a környezetet és különböző küldetéseket teljesíthetnek.

Történet

A játék története a kitalált himalájai Kirat országában játszódik, ahol a főhős, Ajay Ghale, visszatér hazájába, hogy anyja végakaratát teljesítse és szétszórja hamvait. Kirat azonban polgárháború sújtotta vidék, amelyet a kegyetlen diktátor, Pagan Min ural. Ajay hamarosan belekeveredik a helyi felkelőcsoport, az Arany Ösvény (Golden Path) és Pagan Min erői közötti konfliktusba.

Játékmenet

Nyílt világ: A játékosok szabadon felfedezhetik a változatos tájakkal és élővilággal rendelkező Kiratot.

Küldetések: A fő küldetések mellett számos mellékküldetés, gyűjtögethető tárgy és kihívás is vár a játékosokra.

Harcrendszer: A játék kombinálja a lopakodást és az intenzív tűzharcokat, lehetőséget adva különböző taktikák alkalmazására.

Képességek és fegyverek: A játékosok különféle fegyvereket és járműveket használhatnak, valamint fejleszthetik képességeiket a játék során szerzett tapasztalati pontok révén.

Kooperatív mód: A játék tartalmaz egy kooperatív többjátékos módot, amelyben a játékosok együtt teljesíthetnek bizonyos küldetéseket.

Fogadtatás

A Far Cry 4 pozitív fogadtatásban részesült mind a kritikusok, mind a játékosok részéről. Különösen dicsérték a játék nyílt világát, a látványt, valamint Pagan Min karakterének ábrázolását. 

A Far Cry 4 a sorozat egyik meghatározó része, amely tovább növelte a franchise népszerűségét és jelentős hatást gyakorolt az open-world lövöldözős játékok műfajára

Adatok
Kategória
Xbox 360 játékok (használt)
Gyártó
Ubisoft
Korosztály
17 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
544569
Hasonló termékek