Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Fatal Frame - Project Zero 2 - Crimson Butterfly Ps2 PAL (használt)

Fatal Frame - Project Zero 2 - Crimson Butterfly Ps2 PAL (használt)
Fatal Frame - Project Zero 2 - Crimson Butterfly Ps2 PAL (használt)

Fatal Frame - Project Zero 2 - Crimson Butterfly Ps2 játék, PAL régió. Használt, ellenőrzött minőség.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
49 990 Ft
Részletek

A Fatal Frame: Crimson Butterfly (vagy más néven Fatal Frame II: Crimson Butterfly) egy japán horror túlélőhorror videojáték-sorozat második része, amit eredetileg a Tecmo fejlesztett és jelentetett meg. A játékot először 2003-ban adták ki Japánban PlayStation 2 platformra, majd később más területeken és platformokon is elérhetővé vált.

A játék alapvetően egy paranormális horror élményt nyújt. A történet középpontjában két ikerlány, Mio és Mayu áll, akik egy elhagyatott falut fedeznek fel, ahol különös és ijesztő események történnek. A játékosok felváltva irányítják a lányokat, miközben a faluban kutatnak, nyomoznak és a rejtélyeket megoldják. A játék sajátossága, hogy a játékosoknak kamerával kell fényképeket készíteniük a kísérteties lényekről, amelyekkel találkoznak. Ezek a fotók képesek gyengíteni vagy elűzni a szellemeket.

A Fatal Frame: Crimson Butterfly erős atmoszférát és feszültséget teremt, a japán kulturális elemekkel és a paranormális témákkal való játék révén. A játék részletesen kidolgozott kísérteties környezetet, izgalmas történetet és megfelelően ijesztő jeleneteket kínál, amelyek hozzájárulnak a horror hangulatához.

A játék népszerűségét részben annak a képességnek köszönheti, hogy a játékosok a szellemekkel való találkozásokat egyedülálló módon élhetik meg a kamera és a fényképezés mechanikáján keresztül. Ezáltal a játék az élményfokozásra és a félelemkeltésre összpontosít, ami sok játékost izgalomba hozott.

A Fatal Frame II: Crimson Butterfly története egy elhagyatott japán faluban játszódik, ahol két ikerlány, Mio és Mayu Amakura egy haldokló barátjuk levélét kapják, amelyben őket hívja a hegyvidéki faluba. A lányok úgy döntenek, hogy meglátogatják a falut, és megpróbálják találkozni barátnőjükkel.

Amikor megérkeznek a faluba, gyorsan rájönnek, hogy valami rendkívül ijesztő dolog történik. A faluban évekkel korábban egy tragikus esemény zajlott le: a lányok fivére, Sae, egyiküket megölte, majd öngyilkos lett. Az egész falu hirtelen eltűnt és elfeledett lett, a valóságban egy másik dimenzióba került.

A lányok fokozatosan felfedezik a falu és az események sötét titkait. Ahogy mélyebben ásnak a múltba, rájönnek, hogy a falu sötét erőkkel és egy ősi rítussal van összekapcsolva, amelynek célja a lélekátadás és az örökkévalóság elérése. A lányok rájönnek, hogy barátnőjük, Itsuki, akit megmenteni próbáltak, a falu rítusának egyik áldozata volt, és most a szellemvilág szörnyű lényei hajszolják őt.

A játékosok felváltva irányítják a két ikerlányt, és felfedezik a falut, feloldják az összetett rejtélyeket, és szembenéznek a szellemekkel és szörnyekkel, akik a faluban kóborolnak. A játék során a lányok egy különleges kamerát használnak, amely a szellemek láthatatlanságát megszünteti, és megfényképezik azokat, hogy legyőzzék őket.

A történet során Mio és Mayu olyan rétegekbe hatolnak be, amelyek a múlt és a jelen közötti határokat elmoszlatják, és megérthetik a falu sötét titkait és a bennük rejlő sorsot.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Tecmo
Korosztály
18 éves kortól
Ár
49990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
283144
Hasonló termékek