Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Fatal Frame - Project Zero 3 - The Tormented Ps2 játék PAL (használt)

Fatal Frame - Project Zero 3 - The Tormented Ps2 játék PAL (használt)
Fatal Frame - Project Zero 3 - The Tormented Ps2 játék PAL (használt)

Fatal Frame - Project Zero 3 - The Tormented Ps2 játék, PAL régió, használt, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
49 990 Ft
Részletek

A "Fatal Frame III: The Tormented" a Fatal Frame (vagy Project Zero) videojáték-sorozat harmadik része. Ugyanúgy, mint az előző részekben, a játékot a Tecmo fejlesztette, és eredetileg PlayStation 2 platformra jelent meg 2005-ben Japánban, majd később más területeken is elérhetővé vált.

A játék alapvetően egy paranormális horror élményt kínál, hasonlóan a sorozat korábbi részeihez. A játékmenet középpontjában a kamera és a fényképezés mechanikája áll, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kísérteties szellemeket fotózzanak és elűzzenek.

A "Fatal Frame III: The Tormented" története három főszereplőt követ. Rei Kurosawa, a főhős, egy fotós, aki azért küzd, hogy feldolgozza a férje halálát. Egy napon egy titokzatos álom keretében találkozik egy elhagyott, kísérteties házzal és a körülötte lebegő szellemekkel. Hamarosan rájön, hogy a ház és a szellemek közvetlen kapcsolatban vannak a múltjával és a gyászával.

Ahogy a történet halad előre, kiderül, hogy a ház egyfajta portál a szellemvilág és a valóság között. Rei és más karakterek egyre mélyebben belemélyednek a ház és a szellemek titkaiba, és megpróbálják megérteni, miért találkoznak éjszakánként ugyanabban az álomban.

A játék fő célja, hogy megoldják a ház és a szellemek titkait, és megfejtsék, miért szembesülnek velük az álmaikban. A játékosoknak a házban kell kutakodniuk, nyomozniuk és a paranormális eseményeket megfejteniük, miközben a szellemek ellen is meg kell küzdeniük.

A "Fatal Frame III: The Tormented" a sorozatra jellemző sötét hangulatot és a japán kulturális elemeket hozza magával, miközben folytatja a szellemekkel és a múlttal kapcsolatos témákat.

Az egyik legjellegzetesebb mechanika a kamera és a fényképezés. A játékosoknak a kamerájukat kell használniuk a szellemek megfényképezésére. Minél közelebb vannak a szellemekhez és minél jobban középpontban vannak a képeken, annál hatékonyabb lesz a támadásuk. A szellemek fényképezése gyengítheti vagy elűzheti őket. Ez a mechanika alapvető fontosságú a játékmenet során, hiszen nincsenek hagyományos fegyverek a játékosok rendelkezésére.

Az éjszakai álmok és a nappali felfedezések közötti váltakozás is jellemző a játékra. Az álmok során a játékosok gyakran találkoznak a szellemekkel, míg a nappali részek során gyűjthetnek információkat és megpróbálhatnak a házban és környékén rejlő titkokat megfejteni.

A játék során különböző nehézségi szintek közül is választhatnak a játékosok, és többféle befejezést érhetnek el a történetben a válaszaik alapján. A "Fatal Frame III: The Tormented" játékmenete összetett rejtélyeket, paranormális elemeket és intenzív atmoszférát kínál, ami a túlélőhorror rajongóinak kihívást jelenthet.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Tecmo
Korosztály
18 éves kortól
Ár
49990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
589984
Hasonló termékek