Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Fehér ruhás LEGO NINJAGO minifigura
Fehér ruhás LEGO NINJAGO minifigura
3 500 Ft

Fehér ruhás LEGO NINJAGO minifigura

Eredeti, fehér ruhás LEGO NINJAGO minifigura. Új.

(A LEGO és a LEGO-hoz kapcsolódó kifejezések a LEGO tulajdonát képezik.) A fotó a termékről készült!


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
3 500 Ft
Részletek

A Lego Ninjago egy népszerű építőjáték-sorozat, amelyet a dán Lego cég fejlesztett ki. A Ninjago egy fantasztikus világ, amelyben ninja harcosok küzdenek különböző gonosz erők ellen. A Lego Ninjago első megjelenése 2011-ben volt, és azóta folyamatosan bővült új készletekkel, televíziós sorozatokkal, filmekkel és egyéb médiumokkal.

A Lego Ninjago története középpontjában a Spinjitzu nevű harcművészeti technika áll, amelyet a ninja karakterek használnak a gonosz erők legyőzésére. A sorozatban szereplő karakterek közé tartoznak Kai, Jay, Cole, Zane, Nya és Lloyd, akik összefognak a gonosz Lord Garmadon és más ellenségeik ellen.

A Lego Ninjago a készletek mellett egy animációs televíziós sorozat is, amely tovább fejleszti a történetet és a karaktereket. Emellett készült egy Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei című tévéfilm, valamint a Lego Ninjago: A film című nagyjátékfilm is.

A Lego Ninjago népszerűségét részben az egyszerű, mégis izgalmas építőjáték-készleteknek, valamint a karakterek és történetek vonzerejének köszönheti. A rajongók örömmel építik meg és gyűjtik a különböző Ninjago készleteket, és élvezik a történeteket, amelyeket a Lego és a média megalkotott.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
LEGO
Korosztály
4 éves kortól
Ár
3500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
411512
Hasonló termékek