Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Fekete Párduc Black Panther figura 30 cm Hasbro
Fekete Párduc Black Panther figura 30 cm Hasbro
12 990 Ft

Fekete Párduc Black Panther figura 30 cm Hasbro

Fekete Párduc Black Panther figura 30 cm Hasbro
Fekete Párduc Black Panther figura 30 cm Hasbro
Fekete Párduc Black Panther figura 30 cm Hasbro
Fekete Párduc Black Panther figura 30 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Fekete Párduc Black Panther szuperhős figura 30 cm-es. Eredeti licenszelt Hasbro termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

12 990 Ft
Részletek

A Fekete Párduc, valódi nevén T’Challa egy szereplő, egy afrikai ország királya a Marvel Comics képregényeiben. Stan Lee író és Jack Kirby rajzoló alkotta meg. Első szereplése a Fantastic Four 52. számában volt, 1966 júliusában.

T’Challa az afrikai királyság, Wakanda trónját apjától, T’Chaka királytól örökölte, aki maga is viselte a Fekete Párduc álarcát. Királyként T’Challa az Egyesült Államokba ment tanulni, hogy az ott szerzett tapasztalatokkal később országát gazdagíthassa. Hogy saját magának bizonyíthassa rátermettségét, mint népe védelmezője, megtámadta és egyenként le is győzte a Fantasztikus Négyes tagjait. Később T’Challa megbecsült tagja lett a Bosszú Angyalainak, majd később magának a Fantasztikus Négyesnek is.

Fekete Párduc a Marvel Comics egyik kiemelkedő és ikonikus szuperhőse. Eredeti neve T'Challa, és ő Wakanda fiktív afrikai királyságának uralkodója és védelmezője. Itt van néhány fontos információ a Fekete Párduc karakteréről:

Wakanda és eredet: T'Challa Wakanda trónörököse, egy elképesztően fejlett országépítő és technológiai csodával. A Fekete Párduc jelvényének anyagát, a vibraniumot, Wakanda tartalékai őrzik, ami a Marvel univerzumban egy rendkívül ritka és értékes ásvány.

Királyi státusz és szuperképességek: T'Challa nemcsak királyi méltósággal bír, hanem rendelkezik az állatokhoz kapcsolódó szuperképességekkel, amelyeket a Fekete Párduc istenek ajándékaként kapott. Kiváló harcos és testi erővel rendelkezik, valamint kiemelkedően jól képzett harcművész is.

Karakterfejlődés: A Fekete Párduc története során számos konfliktussal és kihívással találkozik, amelyek tesztelik uralkodói és hősies hivatását. A képregények során számos történetet láthatunk, amelyekben T'Challa a családjára és Wakandára nehezedő nyomásokkal küzd.

Ruházat és technológia: A Fekete Párduc egyedi fekete ruházatban és maszkban harcol, amelyet vibranium alapanyagból készítettek. A ruha rendkívüli ellenálló képességgel bír, és rezgő energiával aktiválódó karmokkal rendelkezik.

Csoporttagságok: A Fekete Párduc számos Marvel csoportban is részt vesz, például az "A Bosszúállók" (Avengers) és az "Egyesített Világok" (Ultimates) csoportokban.

Média megjelenés: A Fekete Párduc képregényeken kívül szerepelt animációs sorozatokban, videójátékokban és élőszereplős filmben is. A karakter 2018-ban kapott saját önálló Marvel-filmet, amely hatalmas siker lett.

A Fekete Párduc karaktere kultúrális sokszínűséget, erőt és hűséget képvisel. Az ő története és jelentősége széles körben elismert és tisztelt a Marvel univerzumon belül és kívül is.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
4 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
624822
Hasonló termékek