Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Fekete Párduc Black Panther mini figura

Cikkszám: 
578601
Külső raktáron 3 db
3 490 Ft
Részletek

Marvel Avengers Bosszúállók jellegű Fekete Párduc mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Marvel Fekete Párduc (Black Panther) karaktere az egyik ikonikus szuperhős a Marvel Comics univerzumában. A karaktert Stan Lee és Jack Kirby alkotta meg, és először jelent meg a "Fantastic Four" sorozatban a 52. számban 1966-ban.

Fekete Párduc valódi neve T'Challa, a Wakanda nevű kitalált afrikai ország uralkodó családjának tagja. Wakanda az egyik legfejlettebb és leggazdagabb nemzet a Marvel univerzumban, amely rendelkezik vibranium nevű ritka és különleges ásvánnyal, amelynek jelentős szerepe van a technológiai fejlődésben és fegyvergyártásban.

T'Challa Fekete Párduc álruhában harcol, amely a wakandai kulturális hagyományokból és technológiákból származik. Különleges képességei közé tartozik a kitűnő harcművészetek ismerete, a kiváló fizikai képességek, valamint az intelligencia és a stratégiai gondolkodás.

A karakternek számos kalandja és csapatban való részvétele volt más Marvel szuperhősökkel, például az Avengers-ben is, és több saját képregényes sorozata is volt az évek során. A Fekete Párduc karakterét a filmvásznon is bemutatták: először a Marvel Moziverzum (MCU) "Captain America: Civil War" című filmben, majd 2018-ban önálló filmje is megjelent "Fekete Párduc" címmel, amely nagy sikert aratott világszerte.

A karakter jelentőségét hangsúlyozza az is, hogy a Fekete Párducat fekete szuperhősként és kulturális ikonként is ünnepelik, mivel kiemeli a sokszínűséget és az afrikai kultúrát a szuperhősképek világában.

Adatok
Kategória:
Mini figura
Gyártó:
SUYING
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Fekete Párduc Black Panther mini figura
Fekete Párduc Black Panther mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés