Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Final Fantasy X-2 Ps2 játék PAL (használt)
Final Fantasy X-2 Ps2 játék PAL (használt)
7 500 Ft

Final Fantasy X-2 Ps2 játék PAL (használt)

Final Fantasy X-2 Ps2 játék PAL (használt)
Final Fantasy X-2 Ps2 játék PAL (használt)

Final Fantasy X-2 Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
7 500 Ft
Részletek

A Final Fantasy X-2 egy 2003 -as szerepjátékos videojáték , amelyet a Square fejlesztett és adott ki PlayStation 2 -re . A legtöbb Final Fantasy játékkal ellentétben, amelyek önálló történeteket és karaktereket használnak, az X-2 a Final Fantasy X (2001) történetét folytatjaA történet Yunát követi , miközben Tidust , az előző játék főszereplőjét keresi, miközben megpróbálja megakadályozni, hogy a Spira -i politikai konfliktusok háborúvá fajuljanak.

A Final Fantasy X-2 volt az első játék a sorozatban, amely mindössze három játékos karaktert és egy kizárólag nőkből álló főszereplőt tartalmazott. A csatarendszer Final Fantasy karakterosztályokat tartalmaz – a sorozat egyik jellegzetes játékmeneti koncepciója –, és azon kevés bejegyzések egyike, amelyeknek több vége is van. A filmzenét Noriko Matsueda és Takahito Eguchi készítette a Final Fantasy hosszú távú zeneszerzője , Nobuo Uematsu helyett .

A Final Fantasy X-2 a Final Fantasy X után két évvel játszódik , és Spira kitalált világában játszódik, amely három szubkontinensre osztott, kis trópusi szigetekkel körülvett hatalmas szárazföldből áll. Változatos éghajlattal rendelkezik, a trópusi Besaid és Kilika szigetektől a mérsékelt övi Mi'ihen régión át a hideg Macalania és Mt. Gagazet területekig. A Spira különbözik a korábbi Final Fantasy játékokban megtalálható, főként európai hatású világoktól , sokkal inkább Délkelet-Ázsiát mintázták , leginkább a növényzet, a domborzat, az építészet és a nevek tekintetében. 

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Square Enix
Korosztály
12 éves kortól
Ár
7500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
842932
Hasonló termékek