Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Frozen Jégvarázs Anna baba 28 cm Hasbro
Frozen Jégvarázs Anna baba 28 cm Hasbro
12 990 Ft

Frozen Jégvarázs Anna baba 28 cm Hasbro

Frozen Jégvarázs Anna baba 28 cm Hasbro
Frozen Jégvarázs Anna baba 28 cm Hasbro
Frozen Jégvarázs Anna baba 28 cm Hasbro
Frozen Jégvarázs Anna baba 28 cm Hasbro

Frozen Jégvarázs Anna baba 28 cm-es méretben. Eredeti licenszelt Hasbro termék, azonosító: E6710ES0


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron, várható kézbesítés
2024.05.14
Elérhető :  3 db
12 990 Ft
Részletek

Anna a Disney által készített "Frozen" (vagy más néven "Hófehérke és a hét törpe" című magyarul "Jégvarázs") című animációs film sorozat egyik főszereplője. Ő az egyik királyi testvér, a második lány, a második hercegnő a film világában.

Néhány érdekes tulajdonsága Anna karakterével kapcsolatban:

Testvérek kapcsolata: Anna húga Elsa, aki rendelkezik varázslatos jeges képességekkel. Azonban miután Elsa véletlenül belefagy egyik játékuk során, a király és a királynő úgy döntenek, hogy a lányokat elzárják egymástól, hogy védjék Anna-t a veszélyes jeges képességektől.

Kitartás és optimizmus: Anna egy kitartó és derűs egyéniség. Bár a testvérek szétválása fájdalmas volt számára, sosem adja fel a reményt, hogy újra kapcsolatba lépjen Elsával és helyrehozza a kapcsolatukat.

Kalandvágy: Anna a film cselekményében indul el egy kalandra, hogy megtalálja Elsát, és megszüntesse az örök tél hatásait, amit Elsával kiváltottak a varázslatos képességei.

Szerelem és barátság: Anna szívélyes és nyitott, és könnyen kialakít barátságokat. A filmben találkozik Kristoffal, egy hegyi emberrel, akit később a szerelme is lesz. Ugyanakkor a film is hangsúlyozza a nővére iránti mély és elszánt szeretetét.

Zenei hozzájárulás: Anna olyan dalokban énekel, mint a "Do You Want to Build a Snowman?", "For the First Time in Forever", és "Love Is an Open Door".

A "Frozen" (vagy "Jégvarázs") film és annak folytatása, a "Frozen II" hatalmas népszerűségnek örvend, és Anna karaktere az emberek szívét hódította meg a karakter fejlődése és életvidám személyisége miatt.

Adatok
Kategória
Babák
Gyártó
Hasbro
Korosztály
4 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Cikkszám
742514
Hasonló termékek