Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Frozen Jégvarázs Anna baba virágos ruhában 28 cm
Frozen Jégvarázs Anna baba virágos ruhában 28 cm
4 750 Ft

Frozen Jégvarázs Anna baba virágos ruhában 28 cm

Frozen Jégvarázs Anna baba virágos ruhában 28 cm-es méretben. Utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
4 750 Ft
Részletek

Disney Anna a 2013-ban bemutatott "Frozen - Jegvarázs" című animációs filmben szereplő főszereplő karakter. A film a Disney egyik legsikeresebb animációs alkotása lett, és Anna az egyik kulcsfigura a történetben. Itt van néhány információ Anna karakteréről:

Testvéri kapcsolat: Anna a főszereplő Elsa húga. Az alapvető konfliktus a testvérek közötti kapcsolatban és az Elsa rendelkezésére álló varázserőben rejlik, amely befolyásolja a királyságukat.

Szerelem és kaland: Anna a film egyik fő mozgatórugója a szerelem és a kaland, és az egyik célja, hogy megoldja a problémákat, amelyek Elsa varázslataival kapcsolatosak. A történet során elindul, hogy megtalálja a testvérét, akit az előző események során elvesztettek.

Vidámság és optimizmus: Anna karakterét vidámság és optimizmus jellemzi. Bár néha naivnak tűnhet, szívét mindig jó szándékkal és szeretetteljes hozzáállással vezeti.

Zenei elemek: "Frozen" sikeres része a zenei komponenseknek, és Anna karaktere is részt vesz ebben. Az "Anna és a Jégkirálynő" című dalt ismertté tette, amely szorosan kapcsolódik a karakterhez és a történethez.

Fejlődés és tanulás: A karakter fejlődik és tanul a történet során. Megtapasztalja a veszteséget, az új kapcsolatokat, és megtanulja, hogyan kell megbirkózni a változásokkal.

Anna karaktere hozzájárul a film pozitív és családbarát hangulatához, és a nézők számára emlékezetes élményt nyújt az elvarázsolt világban.

Adatok
Kategória
Babák
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
4750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
974494
Hasonló termékek