Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Frozen Jégvarázs Anna zöld ruhában mini figura
Frozen Jégvarázs Anna zöld ruhában mini figura
2 500 Ft

Frozen Jégvarázs Anna zöld ruhában mini figura

Frozen Jégvarázs Anna zöld ruhában mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

A Jégvarázs (Frozen) egy 2013-ban bemutatott animációs film, amelyet a Walt Disney Animation Studios készített. A film főszereplői közé tartozik Anna hercegnő is. Itt vannak néhány információ Anna karakteréről:

Szerep a történetben: Anna a főszereplő, Elsa hercegnő húga. Az események középpontjában áll, amikor Elsa titkos jégvarázslata kibukkan, és véletlenül elszigeteli Arendelle királyságát örök télbe borítva. Anna a segítségére siet, és útnak indul, hogy megtalálja és visszahozza Elsát, és ezzel helyreállítsa a rendet a királyságban.

Jellemvonások: Anna karakterét lelkes, vidám és kitartó személyiség jellemzi. Bár van egy kicsit naiv és ártatlan oldala, mindig pozitívan áll az élethez. Anna hűséges és szeretetteljes, és az emberekkel való kapcsolatai nagyon fontosak számára.

Különleges képességek: Míg Elsa a húga jégvarázsló képességekkel rendelkezik, Anna szokványos ember. Az erőssége azonban az elszántságában és a kitartásában rejlik, valamint a szeretet és a testvérei iránti elkötelezettségében.

Kinézet: Anna jellegzetes vörös hajú, és a film során különböző ruhákat visel, attól függően, hogy milyen kalandokba keveredik.

Dalok: Anna néhány ikonikus dalt is énekel a filmben, például a "Do You Want to Build a Snowman?" és a "Love is an Open Door".

A Jégvarázs egy népszerű és szeretett film, és Anna karaktere sok rajongót szerzett a világ minden táján.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
288987
Hasonló termékek