Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Frozen Jégvarázs Anna zöld ruhában mini figura

Cikkszám: 
288987
Külső raktáron 1 db
3 490 Ft
Részletek

Frozen Jégvarázs Anna zöld ruhában mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Jégvarázs (Frozen) egy 2013-ban bemutatott animációs film, amelyet a Walt Disney Animation Studios készített. A film főszereplői közé tartozik Anna hercegnő is. Itt vannak néhány információ Anna karakteréről:

Szerep a történetben: Anna a főszereplő, Elsa hercegnő húga. Az események középpontjában áll, amikor Elsa titkos jégvarázslata kibukkan, és véletlenül elszigeteli Arendelle királyságát örök télbe borítva. Anna a segítségére siet, és útnak indul, hogy megtalálja és visszahozza Elsát, és ezzel helyreállítsa a rendet a királyságban.

Jellemvonások: Anna karakterét lelkes, vidám és kitartó személyiség jellemzi. Bár van egy kicsit naiv és ártatlan oldala, mindig pozitívan áll az élethez. Anna hűséges és szeretetteljes, és az emberekkel való kapcsolatai nagyon fontosak számára.

Különleges képességek: Míg Elsa a húga jégvarázsló képességekkel rendelkezik, Anna szokványos ember. Az erőssége azonban az elszántságában és a kitartásában rejlik, valamint a szeretet és a testvérei iránti elkötelezettségében.

Kinézet: Anna jellegzetes vörös hajú, és a film során különböző ruhákat visel, attól függően, hogy milyen kalandokba keveredik.

Dalok: Anna néhány ikonikus dalt is énekel a filmben, például a "Do You Want to Build a Snowman?" és a "Love is an Open Door".

A Jégvarázs egy népszerű és szeretett film, és Anna karaktere sok rajongót szerzett a világ minden táján.

Adatok
Kategória:
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Frozen Jégvarázs Anna zöld ruhában mini figura
Frozen Jégvarázs Anna zöld ruhában mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés