Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Frozen Jégvarázs Elza rongybaba 40 cm
Frozen Jégvarázs Elza rongybaba 40 cm
7 990 Ft

Frozen Jégvarázs Elza rongybaba 40 cm

Frozen Jégvarázs Elza rongybaba 40 cm
Frozen Jégvarázs Elza rongybaba 40 cm

Elza jellegű rongybaba a Frozen Jégvarázs mesefilmek alapján. 40 cm, puha testű. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Disney Jégvarázs (Frozen) című animációs film főszereplője Elsa, a hókirálynő. A film 2013-ban jelent meg és nagy sikert aratott világszerte. Elsa karakterének néhány fontos jellemzője:

Hókirálynői képességek: Elsa rendkívüli hó- és jégvarázslatokkal rendelkezik. Ezen képességei miatt a körülötte lévő világot felfedezve és alakítva megmutatja a nézőknek az évszakok változását.

Testvériség: Elsa Anna testvérének a nővére, és a film története az ő kapcsolatukra is összpontosul. Elsa a testvére iránti felelősség és szeretet miatt kénytelen megküzdeni a varázslataival.

Magány: Elsa gyermekkorában nehéz időszakon megy keresztül, mivel nem tudja megfelelően kezelni varázslatait, és félti testvérét. Ezért elszigeteli magát a külvilágtól, próbálva megőrizni másokat a veszélyektől.

Jégpalota: Elsa a film egyik ikonikus jelenetében egy gyönyörű jégpalotát teremt, ahol él. Ez a jégpalota az animáció egyik emblematikus képe lett.

Felelősségvállalás: Elsa karaktere fejlődik a film során, és megtanulja elfogadni és irányítani varázslatait. Megérti a testvére iránti felelősségét és a szeretet erejét.

Elsa karaktere a Jégvarázs történetének középpontjában áll, és a film sikere részben annak köszönhető, hogy a karakter mély és összetett, érzelmekkel teli utazást tesz meg a történet során.

Adatok
Kategória
Babák
Gyártó
CBSTD
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
894648
Hasonló termékek