Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

GTA - Grand Theft Auto 4 Ps3 játék (használt)
GTA - Grand Theft Auto 4 Ps3 játék (használt)
4 750 Ft

GTA - Grand Theft Auto 4 Ps3 játék (használt)

GTA - Grand Theft Auto 4 Ps3 játék (használt)
GTA - Grand Theft Auto 4 Ps3 játék (használt)

GTA - Grand Theft Auto negyedik része Ps3 kozolokra. Használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.24.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.19.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
4 750 Ft
Részletek

A Grand Theft Auto IV (GTA IV vagy GTA 4) a Rockstar Games Grand Theft Auto videójáték-sorozatának kilencedik, 2008. április 29-én PlayStation 3, és Xbox 360 konzolokra, 2008. december 3-án pedig PC-re megjelent része. A játékban a RAGE (Rockstar Advanced Game Engine) grafikai motor dolgozik, amely a cég Rockstar Games presents Table Tennis című játékában mutatkozott be.

A játék elődeihez híven egy embert állít a középpontba, ő Niko Bellic, egy kelet-európai férfi, aki a játék központi szereplője. A játékos egy nagy, nyitott környezetben van, ahol szabadon mozoghat. Gyalogosan a játékos képes járni, futni, átugrani a különböző akadályok felett és úszni is, valamint fegyvereket használni és az alapvető közelharci ismereteket is tudja. A játékos ellophat és vezethet különféle járműveket, autót, hajót, helikoptert és motorkerékpárt. A Grand Theft Auto IV kihasználja az Euphoria grafikus motor lehetőségeit, amely ötvözi a mesterséges intelligenciát, a biomechanikát és a fizikát, hogy az NPC-k sokkal adaptívabbak és reálisabbak legyenek.

Itt már nem arról van szó, hogy a főszereplő keze alá hajtsuk a város teljes uralmát, valamint milliós értékű összegeket gyűjtsünk össze vele. A sztori sokkal inkább arról szól, hogyan tehet egy embert teljes mértékben tönkre egy olyan álom kergetése, mely bizonyos okokból nem lehetséges…

Főszereplőnk Nikolai "Niko" Bellic, egy kelet-európai bevándorló, akit unokatestvére, Roman "amerikai álommal" kapcsolatos hazugságai, valamint a balkáni háborúban csapatát csapdába csaló egyik szökevényen való bosszú hajtja Liberty City-be. A városba érkezésekor szembeötlővé válik számára, hogy az unokatestvére által emlegetett gyönyörű nők, sportkocsik és a luxusvilla olyan álom, melynek teljes mértékben az ellenkezője valósult meg. Roman valójában nagy adósságokat halmozott fel a város legnagyobb bűnözőivel szemben, melyet legfőképp szerencsejáték-függőségének köszönhet, és tudja, hogy csak és kizárólag Niko segíthet neki elintézni ellenségeit. Már az első küldetésben föltűnik, hogy Roman lakhelye csupán egy lepukkant albérlet, a "sportkocsi" pedig egy rozoga taxi. A "vagyona" pedig a csőd szélén ingadozó taxiscégből származik, amit ő maga vezet. Niko nekilát unokatestvére kisegítésének, különféle piszkos megbízások teljesítésével, közben egyre inkább elnyeli őt az alvilág, és végül már nemzetközi szintű bűnöző lesz.

A történet során a főszereplő rájön arra, hogy a város már önmagában képes tönkretenni az embereket, aminek köszönhetően barátai halnak meg, vagy fordulnak ellene. A játék folyamán arra is fény derül, hogy a "Szabadság Városa" túl nagy a meneküléshez…

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Rockstar Games
Korosztály
18 éves kortól
Ár
4750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
559950
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek