Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

GTA Grand Theft Auto - San Andreas Ps2 játék PAL (használt)

GTA Grand Theft Auto - San Andreas Ps2 játék PAL (használt)
GTA Grand Theft Auto - San Andreas Ps2 játék PAL (használt)

GTA Grand Theft Auto - San Andreas Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
12 500 Ft
Részletek

A Grand Theft Auto: San Andreas a Rockstar Games Grand Theft Auto videójáték-sorozatának hatodik, és harmadik teljesen 3D-s része. 2004. október 29.-én jelent meg PlayStation 2 konzolra, 2005. június 7.-én pedig kiadták Xbox-ra és PC-re is.

A története 1992-ben, a fiktív San Andreas államban játszódik, mely a valódi Kalifornia államon és Nevada állam egy részén alapul. Az előző részektől eltérően az államban három nagyváros található és a közöttük elterülő vidék: Los Santos, San Fierro és Las Venturas, melyek megfelelnek Los Angeles, San Francisco és Las Vegas játékbeli másainak.

Carl Johnson (CJ) öt éve Liberty Cityben él, ám kénytelen visszatérni régi otthonába, Los Santosba, amikor a bátyja, Sweet felhívja, hogy anyjuk meghalt egy ellenséges banda támadása során. Amint megérkezik, magukkal sodorják az események: meg kell küzdenie a bátyja neheztelésével, amiért testvérük halálakor elhagyta a várost, újra vissza kell térnie a bandába és a riválisok támadásainak kitéve árulók és haszonlesők játszmáit is túl kell élnie, hogy a közössége és saját maga is újra naggyá legyen, mert csak így maradhatnak fenn. San Andreas változatos vidékén és városain át a legrázósabb kalandok közben feltárul a bandák és az illegális autóversenyek világa, de a kaszinóbiznisz vagy a nemzetbiztonságot is érintő titkok sem maradnak rejtve Carl előtt, aki végül lehetőséget kap, hogy a családját és barátait fenyegető erőket visszaszorítsa és legyőzze az ellenségeit.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Rockstar Games
Korosztály
18 éves kortól
Ár
12500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
375279
Hasonló termékek