Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Gears of war Xbox 360 játék (használt)
Gears of war Xbox 360 játék (használt)
5 990 Ft

Gears of war Xbox 360 játék (használt)

Gears of war Xbox 360 játék (használt)
Gears of war Xbox 360 játék (használt)

Gears of war Xbox 360 játék, használt, újszerű, ellenőrzött.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A Gears of War , más néven Gears , egy médiafranchise, amelynek középpontjában az Epic Games által létrehozott videojátékok sorozata áll , amelyeket a The Coalition fejlesztett és kezel, valamint tulajdonosa és kiadója az Xbox Game Studios . A franchise leginkább a harmadik személyű lövöldözős videojátékairól ismert, amelyek kiegészültek spin-off videojáték-címekkel, egy DC képregénysorozattal, hét novellával, egy társasjáték-adaptációval és különféle árucikkekkel.

Az eredeti trilógia az emberiség és a Sáska Horda néven ismert földalatti hüllő hominidák közötti konfliktusra összpontosít a Sera világában. Az első rész Gears of War címmel 2006. november 7-én jelent meg Xbox 360 -ra . A játék a főszereplőt, Marcus Fenix -et követi , aki a Rendezett Kormányok Koalíciójának katonája, aki a Sáska Horda elpusztítására és az emberiség megmentésére irányuló végső erőfeszítést irányítja. A következő két cím, a Gears of War 2 (2008) és a Gears of War 3 (2011) az emberiség, a Locust Horde és mutáns társai, a Lambent közötti háromoldalú konfliktust mutatta be. Gears of War: Ítélet2013-ban jelent meg a sorozat első címének spin-off előzménye; Damon Baird -re , Fenix ​​egyik osztagtársára összpontosít .  A Gears of War: Ultimate Edition 2015 augusztusa és 2016 márciusa között jelent meg Xbox One -ra és Microsoft Windowsra .  A fő sorozat negyedik része, a Gears of War 4 25 évvel a Gears of War 3 után játszódik. és követi Marcus Fenix ​​fiát, JD -t és barátait, miközben harcolnak a totalitárius COG-kormány biztonsági erőivel, valamint a Swarm-mal, a Sáska Horda újraalkotott változatával, amely ismét fenyegeti az emberiséget.  Gears 5(2019) a Gears of War 4 közvetlen folytatása, és Kait Diaz , JD barátja körül forog , aki arra indul, hogy megtudja az igazságot múltjáról, valamint öröksége és a Sáska Horda közötti összefüggésekről.

 

Adatok
Kategória
Xbox 360 játékok (használt)
Gyártó
Microsoft Game Studios
Korosztály
15 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
614472
Hasonló termékek