Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Genji - Days of the Blade Ps3 játék (használt)
Genji - Days of the Blade Ps3 játék (használt)
7 500 Ft

Genji - Days of the Blade Ps3 játék (használt)

Genji - Days of the Blade Ps3 játék (használt)
Genji - Days of the Blade Ps3 játék (használt)

Genji - Days of the blade Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
7 500 Ft
Részletek

A Genji: Days of the Blade egy akciójáték , amelyet PlayStation 3 - ra adtak ki, és a folytatása a Genji - Dawn of the Samurai résznek.

Az eredeti Genjihez hasonlóan a játékmenet is erős hasonlóságot mutat a Capcom Onimusha sorozatával . A játékos négy karaktert irányít – Minamoto no Yoshitsune , egy szamuráj és az előző játék főszereplője; Musashibo Benkei , egy óriási klubbottal hadonászó szerzetes és Yoshitsune régi barátja; Shizuka Gozen , női papnő; és Lord Buson, egy lándzsás harcos, aki feltűnően hasonlít Yoshitsune egyik régi ellenségére. Mind a négy karakternek külön mentősávja van; Ha azonban valaki meghal, a játék véget ér, függetlenül a többi karakter aktuális állapotától.

Az előző játékkal ellentétben minden karakter hozzáfér egy valós idejű fegyvercsere funkcióhoz, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan váltsanak a fő fegyvereik között, anélkül, hogy megszakítanák a harcot. A Days of the Blade volt az egyik első olyan PlayStation 3 játék , amely a beépített merevlemezt használja.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Sony Computer Entertainment
Korosztály
16 éves kortól
Ár
7500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
219601
Hasonló termékek