Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Godzilla figura 23 cm
Godzilla figura 23 cm
9 990 Ft

Godzilla figura 23 cm

Godzilla figura 23 cm
Godzilla figura 23 cm
Godzilla figura 23 cm

Godzilla figura 23 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű, biztonságos műanyagból készült tömör figura.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 990 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Várható beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2023.06.19.
rendelhető
9 990 Ft
Részletek

Godzilla kultúrája egészen 1954-ig nyúlik vissza, mikor egy japán filmstúdió kiadta az első Godzilla filmet, melyben kezdetleges makettezett technológiával mutatták be Godzillát, mint a szörnyek királyát, aki hatalmas termetével letapos egy egész várost.

Az eredeti koncepció szerint egy Varánusz gyík testében - amelyik egy atomrobbanásból visszamaradt sugárzásnak lett kitéve - genetikai mutáció indul meg, így születik meg Godzilla, az óriás szörny, aki nemcsak hatalmas, erős és veszélyes, de még sugárzó lángnyelvet is képes okádni a szájából.

Ezzel elindult a Godzilla-lavina a filmgyártásban is, megnövekedett Godzilla rajongó tábora is és a mai napig születnek az újabb és újabb filmek, melyek Godzilláról és az ő ellenségeiről szólnak.

A Godzilla körüli történet, a föld elpusztítására született Godzilla-szerű titán szörnyek egy egész Godzilla-univerzumot építettek fel, a benne megtalálható szörnyek mindegyike sajátos képességekkel, motivációval és saját névvel rendelkezik.

Adatok
Kategória
Godzilla és King Kong
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
737411
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek