Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Godzilla figura 23 cm
Godzilla figura 23 cm
10 990 Ft

Godzilla figura 23 cm

Godzilla figura 23 cm
Godzilla figura 23 cm
Godzilla figura 23 cm

Godzilla figura 23 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű, biztonságos műanyagból készült tömör figura.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Godzilla kultúrája egészen 1954-ig nyúlik vissza, mikor egy japán filmstúdió kiadta az első Godzilla filmet, melyben kezdetleges makettezett technológiával mutatták be Godzillát, mint a szörnyek királyát, aki hatalmas termetével letapos egy egész várost.

Az eredeti koncepció szerint egy Varánusz gyík testében - amelyik egy atomrobbanásból visszamaradt sugárzásnak lett kitéve - genetikai mutáció indul meg, így születik meg Godzilla, az óriás szörny, aki nemcsak hatalmas, erős és veszélyes, de még sugárzó lángnyelvet is képes okádni a szájából.

Ezzel elindult a Godzilla-lavina a filmgyártásban is, megnövekedett Godzilla rajongó tábora is és a mai napig születnek az újabb és újabb filmek, melyek Godzilláról és az ő ellenségeiről szólnak.

A Godzilla körüli történet, a föld elpusztítására született Godzilla-szerű titán szörnyek egy egész Godzilla-univerzumot építettek fel, a benne megtalálható szörnyek mindegyike sajátos képességekkel, motivációval és saját névvel rendelkezik.

Adatok
Kategória
Godzilla és King Kong
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
737411
Hasonló termékek